Burası bi otomobil forumu tamam bi aileyiz paylaşımlarımız doğal olarak hatsafhada ama herşeyide paylaşmanın manası yok. , Ben ekstra konu başlıkları açılmasına da taraftar değilim , Şu bölümü Bu bölümü derken her üye bişeyler ister , konu başlıkları uzarda gider. oldu olacak ....clubworld.com ,....clubworld.com,....clubworld.com diye siteler açalım yani , ha illa paylaşılacaksa da , sohbet başlığı altında isteyen istediği başlığı açma konusunda serbesttir , adı üstünde sohbet yani bu bi çok şey olabilir . Açılan konu insanları rahatsız edebilir ama neye göre kime göre , Ahlak dışı ya da saygısızlık unsuru sayılabilecek bir başlık açılmadıkça o konu devam etmeli , ama bi kaç arkadaş yetişme tarzından dolayımıdır neden dolayıdır bilmiyorum ters bir jargon kullanıyor , biz bir aileysek burada bu jargon kullanılmamalı , evinde ailene nasıl saygıyla konuşuyorsan , buradada bu üslupla konuşmalısın derim . ben öz ailemle de her konuyu paylaşırım , yeri gelir güleriz yeri gelir ağlarız yeri gelir aşırı sinirleniriz , ama bir gün olsun birbirimizi kıracak tek bir laf bile etmeyiz. Kavganın içinde bile bi saygı vardır , becerebilene...
Umutunda dediği gibi her bölüme olmasada sohbet bölümü için özel bir moderatör düşünülebilir.
Ya SCW oluruz Ya da İnternet aleminde kendini bilmezlerin toplandığı sıradan bir forum oluruz.