Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir bayan üyelerin forumda olup olmamasına laf atılmamıştı o da olmuş....
Valla helal olsun yaa...Bu kadar mı zoruna gidiyor bayanların araba ile ilgili birşeyler bilmesi yada bu konularla ilgileniyor olması.
:confused:

bayanların sitede olmasına karşı çıkanların sitede yeri yok asıl. Arkadaş yanlış anlattı sanırım yoksa öyle demek istemez.

Dünden beri yaşananları hayretle izliyorumda,asıl hayrete düştüğüm konu bir yöneticinin diğer yöneticiyi ulu orta azarlamasına inanamadım, pek hoş olmadı SCW ye hiç yakışmadı,zaten düşündüklerimi bir çok arkadaş yazmış daha yazmaya gerek yok.

Tatlıya bağlanırsa sevinirim.

+1
Yönetimin üyelerin önünde tartışması pek hoş olmadı yani onlar burda tartışırsa üyeler halay bile çeker yönetimin kendi içinde ne kadar ayrılığa düşsede bunu üyelerin bilmemesi lazım yoksa bundan istifade edecek insanlarda olacaktır... Bunun dışında bu tutum (yönetimin üye önünde tartışması) yönetime olan tavrın biraz daha sallamasyona dönüşebileceğini düşünüyorum...

Bir bayan üyelerin forumda olup olmamasına laf atılmamıştı o da olmuş....
Valla helal olsun yaa...Bu kadar mı zoruna gidiyor bayanların araba ile ilgili birşeyler bilmesi yada bu konularla ilgileniyor olması.
:confused:

burcak yanlis anlama bunun kararini ben weremem neden yanlis anliyorsun gercekten polemik olmasini isteyen biri degilim sadece o konuda bayan uyenin tutumu bence yanlis sanda sorayim yukarida anlattigim olay ahlaksiz bir sey mi mankenlik sonucta bir meslek we autoshowda her zaman bir bayan araci tanitir bence bayanlar cok estetik tipki araclar gibi . kisisel olarak sizden ozur dilerim uzerinize alinmayin bnm yazdigim olaydaki uyeye butun laflarim . bas tacisiniz hepiniz bnm bayanlara bir lafim yok sadece o olay cok zoruma gitti yani bizi de yanlis lanse ettmesine kizdim orada biz ahlak disi birsey yapmadik orada anlata bildim umarim sizede derdimi ve sizdende sorunun cvbini beklioum sizce o uye hakli mi haksiz mi ?

Ya acık ve net bır delı kuyuya tas atıyor butun akıllılar ugrasıyor ve galıba delı bundan zevk alıyor bu konu kıtlensın ve unutulsun dıyenler mesaj yazsın

kilit!!!!!!!!!

Ya acık ve net bır delı kuyuya tas atıyor butun akıllılar ugrasıyor ve galıba delı bundan zevk alıyor bu konu kıtlensın ve unutulsun dıyenler mesaj yazsın

kilit!!!!!!!!!

kiwanc dur abi kitlenmesin herkez goruslerini yazssin boylelikle sonuca baglansin bu herkezin mutlu olmasini isterim yani derdi olanin derdi ciksin ki kindar olmasin kimse icinde tutucagina buraya doksun we rahatlasin herkes yanlissam duzelt abicim :)

burcak yanlis anlama bunun kararini ben weremem neden yanlis anliyorsun gercekten polemik olmasini isteyen biri degilim sadece o konuda bayan uyenin tutumu bence yanlis sanda sorayim yukarida anlattigim olay ahlaksiz bir sey mi mankenlik sonucta bir meslek we autoshowda her zaman bir bayan araci tanitir bence bayanlar cok estetik tipki araclar gibi . kisisel olarak sizden ozur dilerim uzerinize alinmayin bnm yazdigim olaydaki uyeye butun laflarim . bas tacisiniz hepiniz bnm bayanlara bir lafim yok sadece o olay cok zoruma gitti yani bizi de yanlis lanse ettmesine kizdim orada biz ahlak disi birsey yapmadik orada anlata bildim umarim sizede derdimi

Ben yanlış anlamıyorum.Senin yazdıklarından çıkan bu.Bende polemikten nefret ediyorum.Ayrıca o açılan konuda eklenen fotoğraflardan çok mankene yapılan yorumlaraydı o bayanın tepkisi ve çok da haklıydı bence..Birçok yorumu görmemiş olabilirsin.Sadece erkeklerin olduğu bir ortamda muhabbet ediliyormuş gibi yorumlar yapıldı.Bu sitede bayanlarda var ve sen burası araba sitesi , her türlü muhabbet olur girmesinler diyorsun.Yada oturup okusunlar konuşmasınlar yorum yapmasınlar diyosun.Bayanlarda bu işten anlamaz zaten olmasınlar der gibi konuşuyorsun.Ayıp ediyorsun.Yönetime istekte bulunun bayanları üyeliğe kabul etmesinler...

Ben yanlış anlamıyorum.Senin yazdıklarından çıkan bu.Bende polemikten nefret ediyorum.Ayrıca o açılan konuda eklenen fotoğraflardan çok mankene yapılan yorumlaraydı o bayanın tepkisi ve çok da haklıydı bence..Birçok yorumu görmemiş olabilirsin.Sadece erkeklerin olduğu bir ortamda muhabbet ediliyormuş gibi yorumlar yapıldı.Bu sitede bayanlarda var ve sen burası araba sitesi , her türlü muhabbet olur girmesinler diyorsun.Yada oturup okusunlar konuşmasınlar yorum yapmasınlar diyosun.Bayanlarda bu işten anlamaz zaten olmasınlar der gibi konuşuyorsun.Ayıp ediyorsun.Yönetime istekte bulunun bayanları üyeliğe kabul etmesinler...

yorumlari gormedim ben sadece sonradan konunun kapanmasindan haberdar oldum ; benim lafim meclisten disari dedim ama size ya da baska bir bayan uyeye degil ama sizden tekrar ozur diliyorum yapici olalim lutfen biraz zaten durumlar karisik bunun uzamasini istemem hatali olan bnm aklimdakini tam olarak lanse edememisim demek ki sizde alindiniz ben susuyorum keyifli forumlar dilerim burcak hanim

Burası bi otomobil forumu tamam bi aileyiz paylaşımlarımız doğal olarak hatsafhada ama herşeyide paylaşmanın manası yok. , Ben ekstra konu başlıkları açılmasına da taraftar değilim , Şu bölümü Bu bölümü derken her üye bişeyler ister , konu başlıkları uzarda gider. oldu olacak ....clubworld.com ,....clubworld.com,....clubworld.com diye siteler açalım yani , ha illa paylaşılacaksa da , sohbet başlığı altında isteyen istediği başlığı açma konusunda serbesttir , adı üstünde sohbet yani bu bi çok şey olabilir . Açılan konu insanları rahatsız edebilir ama neye göre kime göre , Ahlak dışı ya da saygısızlık unsuru sayılabilecek bir başlık açılmadıkça o konu devam etmeli , ama bi kaç arkadaş yetişme tarzından dolayımıdır neden dolayıdır bilmiyorum ters bir jargon kullanıyor , biz bir aileysek burada bu jargon kullanılmamalı , evinde ailene nasıl saygıyla konuşuyorsan , buradada bu üslupla konuşmalısın derim . ben öz ailemle de her konuyu paylaşırım , yeri gelir güleriz yeri gelir ağlarız yeri gelir aşırı sinirleniriz , ama bir gün olsun birbirimizi kıracak tek bir laf bile etmeyiz. Kavganın içinde bile bi saygı vardır , becerebilene...

Umutunda dediği gibi her bölüme olmasada sohbet bölümü için özel bir moderatör düşünülebilir.

Ya SCW oluruz Ya da İnternet aleminde kendini bilmezlerin toplandığı sıradan bir forum oluruz.

Kavganın içinde bile bi saygı vardır , becerebilene...
Ya SCW oluruz Ya da İnternet aleminde kendini bilmezlerin toplandığı sıradan bir forum oluruz.

ben site yöneticilerimizin gerektiği zaman gerekeni yaptığına inanıyorum. kimseyede ayrıcalık gösterildiğini düşünmüyorum. kısacası yönetimden çok memnunum :eek:key:

Burası benim farklı insanlar tanıdığım bi çok konuda bilgi sahibi olduğum ve olmayada devam ettiğim bi aile burda olmaktan gurur duyuyorum.
bence bu tartışma artık son bulmalı ve yine gerekeni yapma işi yönetime bırakılmalı. :eek:key:

saygılarımla...

burda bu tartısmalar cıktıkca buna sebep olanların ıstedıgı oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt