CUPRA
Forumdan Uzaklaştırıldı
Alp emin ol amacım uzatmak değil ama sadece bişi sorucam tartışma amaçlı yazmıyorum gerçekten ne yapıcağımı soruyorum... Sen konuya at çiftleşme videosu ekliosun diğeri inek pisleme videosu diğeri ördek pisliği konusu açıyor... Senin mesajını düzenliyorum konuyu siliyorum başkasının mesajını derken baktım yetişritemiyorum... Ayberk dalga geçer gibi aynı konuyu 3. sefer açıyor... O bizle dalga geçebiliyorsa ben neden geçmiyeyim? Bende böyle bişi yaptım... Çünkü silersem biliyorum yine açıcak açmasın diye değiştirdim mesajı sonuçta benim değiştirdiğim görünüyor... Biz kapattık birşeyleri düzeltmeye çabalıyoruz... Herkesin söylemek istediğini söylediğini düşünüyorum... Yazdı kilitlendi olmasın adına söylüyorum 10 dakika sonra konuyu kapatacağım... Sorunu olan arkadaşlar yöneticilere özel mesaj atsın lütfen... Herkese saygılar....
Susayım susayım diyorum da baktım ki atıp tutulmuş gene bu yüzden bişeyler yazmam gerektiğini düşünüyorum.
Öncelikle Alp'in eklediği video beni bağlamaz. Bu yüzden o kısma cevap vermiyorum.
Şimdi, açtığım konunun kurallara aykırı hiçbir tarafı yoktu. Hatırlarsan öncesinde de kafana göre bi konuyu kitledin ve orada da yanlış yaptın. O konuyu da yeniden açtım. Bana açtığın konu şu kurala aykırı denmediği sürece de açarım. 3 kere de silsen 30 kere de silsen bişey değişmez. Kimse burada kafasına göre kural uygulayamaz.
Birşeyleri düzeltmeye başlamaya önce hal ve hareketlerinizden başlayın. Keyfi sebeplerden beni banlama cömertliğini, kendi çiğnediğiniz kuralların cezasını verirken de kullanın. Gerekli SS'ler elimde var. Hangi kuralı kim çiğnemiş merak edilirse eklerim. Benim çiğnediğim bir kural varsa zaten gereği yapılır.
Yine aynı hatayı yapıp konuyu kitlememeni umarım..