Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Scw yonetiminin tutumu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alp emin ol amacım uzatmak değil ama sadece bişi sorucam tartışma amaçlı yazmıyorum gerçekten ne yapıcağımı soruyorum... Sen konuya at çiftleşme videosu ekliosun diğeri inek pisleme videosu diğeri ördek pisliği konusu açıyor... Senin mesajını düzenliyorum konuyu siliyorum başkasının mesajını derken baktım yetişritemiyorum... Ayberk dalga geçer gibi aynı konuyu 3. sefer açıyor... O bizle dalga geçebiliyorsa ben neden geçmiyeyim? Bende böyle bişi yaptım... Çünkü silersem biliyorum yine açıcak açmasın diye değiştirdim mesajı sonuçta benim değiştirdiğim görünüyor... Biz kapattık birşeyleri düzeltmeye çabalıyoruz... Herkesin söylemek istediğini söylediğini düşünüyorum... Yazdı kilitlendi olmasın adına söylüyorum 10 dakika sonra konuyu kapatacağım... Sorunu olan arkadaşlar yöneticilere özel mesaj atsın lütfen... Herkese saygılar....

Susayım susayım diyorum da baktım ki atıp tutulmuş gene bu yüzden bişeyler yazmam gerektiğini düşünüyorum.
Öncelikle Alp'in eklediği video beni bağlamaz. Bu yüzden o kısma cevap vermiyorum.
Şimdi, açtığım konunun kurallara aykırı hiçbir tarafı yoktu. Hatırlarsan öncesinde de kafana göre bi konuyu kitledin ve orada da yanlış yaptın. O konuyu da yeniden açtım. Bana açtığın konu şu kurala aykırı denmediği sürece de açarım. 3 kere de silsen 30 kere de silsen bişey değişmez. Kimse burada kafasına göre kural uygulayamaz.
Birşeyleri düzeltmeye başlamaya önce hal ve hareketlerinizden başlayın. Keyfi sebeplerden beni banlama cömertliğini, kendi çiğnediğiniz kuralların cezasını verirken de kullanın. Gerekli SS'ler elimde var. Hangi kuralı kim çiğnemiş merak edilirse eklerim. Benim çiğnediğim bir kural varsa zaten gereği yapılır.
Yine aynı hatayı yapıp konuyu kitlememeni umarım..

Alp emin ol amacım uzatmak değil ama sadece bişi sorucam tartışma amaçlı yazmıyorum gerçekten ne yapıcağımı soruyorum... Sen konuya at çiftleşme videosu ekliosun diğeri inek pisleme videosu diğeri ördek pisliği konusu açıyor... Senin mesajını düzenliyorum konuyu siliyorum başkasının mesajını derken baktım yetişritemiyorum... Ayberk dalga geçer gibi aynı konuyu 3. sefer açıyor... O bizle dalga geçebiliyorsa ben neden geçmiyeyim? Bende böyle bişi yaptım... Çünkü silersem biliyorum yine açıcak açmasın diye değiştirdim mesajı sonuçta benim değiştirdiğim görünüyor... Biz kapattık birşeyleri düzeltmeye çabalıyoruz... Herkesin söylemek istediğini söylediğini düşünüyorum... Yazdı kilitlendi olmasın adına söylüyorum 10 dakika sonra konuyu kapatacağım... Sorunu olan arkadaşlar yöneticilere özel mesaj atsın lütfen... Herkese saygılar....

Tarık mazereti ne olursa olsun yanlış birşey yaptığın. Üyelerin birbirinin mesajlarını editleyebildiğini varsayarsak ve bunu bir üye yapsa ban alır..

peki konuların amacına ulaştığı son sözüyle kapatılan konular kurallara aykırılıktanmıdır ? neden bir cok konu halen amacına ulaşmadı kapanmadı peki gibisinden örnek versek ?

kendın soyluyosun işte amacına ulaştığı için kapanmıştır
sorunun 2. cümlesini biraz daha anlaşılır biçimde yazarmısın?

Yönetim dediğimiz nedir bunu kavrayabilen varmı? yönetim dediğimiz sizin bizim gibi insandır duyguları vardır insanlığı vardır ve gerekli şekilde yaptırımcı olmalıdır üyeler yönetimin hatalarını dile getirirken SCW ve yönetimle dalga geçerse yönetimde konuda kapatır mesajda siler... bütün yük genelde üç moderatörde diğer moderatörler işleri ve yaşamlarındaki yoğunluk yüzünden giremiyorlar bu da normal garip bişey varmı? bence yok Seatclubworld diye açılmış bir sitede absürt konular ve garip konularla aslında olmamız gereken noktayı malesef yitirmeye başladık buda herkesi yıprattı... şimdi şuçlu aramak yerine bi çıkış yolu mu bulalım yoksa hepimiz birbirimize mi saldıralım buna karar verip öyle davranalım :eek:key: herkes bi reset atsın kendine bu forumda olması gerekenlere moderatörler karar versinler güzel bi yazıyla bize bildirsinler ve bunlara herkes uysun.... herkesin kendine göre doğrusu var ama yanlışın üstüne yanlış doğruyu getirmez bunu bilelim.... yönetim kararlarını bulunması gereken konuları güzelce bize açıklasın bizde uyalım ve bize yanlış gelenleri güzel anketlerle belirlesek mesela şu bölüm olmalımı diye bir anket ve olmalı yada olmamalı gibi cevaplarla çoğunluk ne istiyosa onları yapsak ama sadece kafa karıştıran ve soru işareti bırakan bölüm ve konuları hepsini değil... bunlar sadece birer öneriden ibarettir....:eek:key:

keşke herşey yönetimde yöneticilikte bitse
otokontrol denen şeyi sağlayabilsek bu sitede yöneticiye bile gerek kalmaz
ama bazı kişiler var ki ateşlemekten milleti gazlamaktan ortalıgı karıstırmaktan başka hiç bir şey yapmıyolar
adam bilerek ortalgı karıstırmak ıcın konu acıp sacma sapan mesaj atarak ınsanları sinirlendiren mesajlar yazıyolar ondan sonra mesajı konusu silinince tutuyor tekrar vay benim mesajım neden silindi

birisi güzel bi laf etmişti bi konuda önce bi aynaya bakıcaz kendımızı degerlendırıcez ondan sonra elestırı yapıcaz
bazı seyler o kadar kolay degıl malesef

Daha önce de söylendiği gibi Özgür. İsteyen beğendiğini okur beğenmediğini okumaz. Ben de kimin nerede olduğunu okumaktan aynı rahatsızlığı duyuyorum. Benim açtığım konudan rahatsızlık duyan okumaz. Ki bi konu altında bu kadar tepki veriliyosa burda hatayı başka yerlerde aramak lazım.

peki konuların amacına ulaştığı son sözüyle kapatılan konular kurallara aykırılıktanmıdır ? neden bir cok konu halen amacına ulaşmadı kapanmadı peki gibisinden örnek versek ?

Amacına ulaşan konuların kapatılması fi tarihinden kalan bir konunun tekrar hortlamaması içindir bunu herkes bilir ve hem fikirdir bu konuda o yüzden belirtmedim bunu... Örnek vermek gerekirse bi arkadaşımız 2009 da jant alcakmış bu jant nasıl demiş cevap verilmiş ama aldım yada almadım demiş... yada dememiş... Sonuç olarak 2009'un konusunu gördüğümüz anda kapatıyoruz... İkinci sorunu anlayamadım üzgünüm...

Susayım susayım diyorum da baktım ki atıp tutulmuş gene bu yüzden bişeyler yazmam gerektiğini düşünüyorum.
Öncelikle Alp'in eklediği video beni bağlamaz. Bu yüzden o kısma cevap vermiyorum.
Şimdi, açtığım konunun kurallara aykırı hiçbir tarafı yoktu. Hatırlarsan öncesinde de kafana göre bi konuyu kitledin ve orada da yanlış yaptın. O konuyu da yeniden açtım. Bana açtığın konu şu kurala aykırı denmediği sürece de açarım. 3 kere de silsen 30 kere de silsen bişey değişmez. Kimse burada kafasına göre kural uygulayamaz.
Birşeyleri düzeltmeye başlamaya önce hal ve hareketlerinizden başlayın. Keyfi sebeplerden beni banlama cömertliğini, kendi çiğnediğiniz kuralların cezasını verirken de kullanın. Gerekli SS'ler elimde var. Hangi kuralı kim çiğnemiş merak edilirse eklerim. Benim çiğnediğim bir kural varsa zaten gereği yapılır.
Yine aynı hatayı yapıp konuyu kitlememeni umarım..

+1

Ayrıca benim eklediğim videodada forum kurallarına ayrıkı bir durum yoktu. Üniversitedeki veterinerlik öğrencilerinin dersi. Benzer örnekler hayvanlarla ilgili forumlarda sayısızca mevcut...

tamam işte ayberk sen o konuya bakmassın olur bıter burda sorun ne? istediğin neredesiniz konusunun kaldırılması mı? yada yoklama konusunun kaldırılması mı? sadece roll videoları mı olsun? sadece yakıt ortalaması konusu mu olsun? yük hız orantısının konusuldugu konu mu olsun? bi öneri söyle. sen bunu da yapmıyosun tutturmuşsun ben bunun şu yunu gormek zorundamıyım?

zaten senin açtığın konularda da yazmak istemeyen yazmaz bu kadar basit bu olay. bizde sıkıntı olan yerde elimizden geldiğince müdahale ediyoruz. yanlışlar olmuyor değil. amacımız konu kapatmakta değil cezmi abide bunu defalarca yuzyuze konusmamızda da telefonda da sıtede de belırttı. konu kapatmayın konussun herkes dıye. ama bi yerden sonra olay çığırından çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt