ZGR
Kayıtlı Üye
Sitedeki tüm sorun Ayberk o zaman..
senin sırf dalga geçmek için açtığın konuları yazmıyorum bile bak!
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Sitedeki tüm sorun Ayberk o zaman..
peki konu kitleme kararları yöneticilerin tek başlarına o anda aldıkları kararmıdır yoksa yönetimde değerlendiripte aldıkları kararmıdır meraktan soruyorumda ?
bence bu konuyu 10 dakka sonra kilitlemenin hiçbir anlamı yok..sonra yenileri açılacak.hazır burası varken herkes yazacağını yazsın,tabiki birbirimizi kırmadan
Cezmi abi ekibini toplayıp bi özdeğerlendirme toplantısı yapsa iyi olacak..Gidişatı diğer kişiler gibi bende iyi bulmuyorum...Yöneticiler arasında gerçekten liderlik vasfına sahip olmayan insanlar var...Serbay'ı severim ancak çok sinirli sanırım ve çok kırıcı konuşup insanları azarlıyor...Yöneticilik bu değildir..Konu kilitleme olayları tam bir fiyasko oldu...Karşı tarafa söz hakkı verilmeden lafı sokup konu kapatılıyor..!Artı diğer aktif olmayan yöneticiler var bence bu kişilerin yetkileri alınmalı..Sitenin tüm yükü 2-3 kişiye bakıyor...Diğerleri ortalıkta yok bile...Daha oturaklı kişilerce yönetim kadrosu kurulmalı...Bir de herkesin her istediği yapılmaz,yaparsan eğer diğer kişinin istediğini yazpmazsan ortalık karışır...
Umarım söylediklerim yanlış anlaşılmaz..Ama durum bundan ibaret...
Konu kurallara aykırı ise sorulacak bi durum yoktur zaten ortada... Bunun dışında kapanması gerektiğini düşündüğümüzde tabiki değerlendirmek için yönetime sunuyoruz....