Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Ben miyim o işine gelene cevap yazıp işine gelmeyene cevap yazmayan Mehmet Abi?
ayberk aslında senın ne demek ıstedıgını cok ıyı anlıyorum ama sen sana yorum yapanların msj yazanların ne demek ıstedıgını anlamıyorsun type-r turkıyeye geldıgı yıldan ıtıbaren satılan adedı 500 taneyı gecmez arac sadece performans dusunulerek yapılan bır arac motoru sanzumanı sasesı vs hep performansa yonelık bu amacla uretıldıgı ıcın uzerınde bır cd calar bıle yok aksesuar desen hıcbırı yok bunu herkes bılıyor
ınsanların ısteklerı degısıyor araclarda gecen zaman arttıkca ınsanların araclarında aradıkları degıstı honda da bunu yenı kasa da sagladı ama arac bu sefer yurumedı herkes rezalet dıye basladı konusmaya ıkı arac arasında sence ne gıbı farklar vardı ıkı aractada aynı motor aynı sanzuman var hatta yenı kasa eskı kasaya gore 500 d/d daha gec gırıyor kesıcıye farklar ne bırıncısı eskı kasada 1070 kg olan agırlık yenı kasada 1350 kg cıvarına cıkması 280 kg cıvarında bır kılo artısı kullanılan lastık ebatı eskı kasada 205-40-17 olan lastık ebatı yenı kasada 225-45-17 olması gozle gorulur farklılık daha baska seylerde yazılabılır ama ılk dıkkatı ceken bunlar
bırazda eskı kasa ıcın savunduklarını nıye yenı kasa ıcın savunamadıgını bır dusun bırde bunları yaz kullanılan motor aynı hersey aynı ama arac nıye yurumuyor
burada herkes cupra derken eskı kasa ıle yenı kasa ayrımı yapmaz sonucta hepsı yuruyor hatta soyle de yapabılırsın eskı kasa cupra-rlar seat cupta kullanıldılar 250 hp 1030 kg agırlık ıstatıstıklerıne bak aranada dolu ıle bos arasında fark oldugunu goreceksın
Arada 40 beygir var ya.. Golf GTI veya Leon FR ile typeR'ı kıyaslamak gerekmez mi ? O zaman hangisi alıyo?
yok senin yazdıgını görmedim ben, aynı anda yazmışız mesajları. Genel olarak yazmıştım ben yani 0-240ta filan hangisi alıyo gti mı typeR mı?