Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

onno ustadan :)

bunlar 2.2ctdi ben o motorun olmadıgını söylemedimki?

Bende, Türkiye'de olmayan diğer motorların hacmi 2.2'den farklı demedim.
Ki 3. linkteki motor hepten yok.

---------- Post added at 00:32 ---------- Previous post was at 00:31 ----------

Bu arada mesajı yazmışım 4 dakika sonra cevap gelmiş. Verdiğim kaynakların hepsi bu kadar sürede okunabiliyor mu yau?

ben küçük hacimli yani Türkiye pazarında önemli bir yere sahip dizeli yok dedim sen bana hala 2.2 leri yolluyorsun ben konunun taaaaa en başında ilk msjlara bakarsan görürsün 2.2ctdi dan başka dizelide yok demiştim sonrada dedim benim savundugum şeyin yanıtını vermedinki tamamını okumama gerek kalsın???

hondayı kötülemiyorum ben honda cok iyi bir araba bunu şuan 2001 model 100bindeki bir cıvıc in orjinal haliyle bile olsa boyalıda olsa 17000 tl gibi 2005 2006 model dizel araba parasına satılıyor olmasından bile anlayabiliriz hondaya kötü diyen yok yani

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Türkiyede olmayan motorlarıda sormuyorum ben örneklendirdim zaten her motor her ülkede yok kendi arabamın motoru mesela yurt dışında çoğu ülkede yok kardaşımsın sen benim dediklerimi okumamışsın ki

ben küçük hacimli yani Türkiye pazarında önemli bir yere sahip dizeli yok dedim sen bana hala 2.2 leri yolluyorsun ben konunun taaaaa en başında ilk msjlara bakarsan görürsün 2.2ctdi dan başka dizelide yok demiştim sonrada dedim benim savundugum şeyin yanıtını vermedinki tamamını okumama gerek kalsın???

hondayı kötülemiyorum ben honda cok iyi bir araba bunu şuan 2001 model 100bindeki bir cıvıc in orjinal haliyle bile olsa boyalıda olsa 17000 tl gibi 2005 2006 model dizel araba parasına satılıyor olmasından bile anlayabiliriz hondaya kötü diyen yok yani

---------- Post added at 00:37 ---------- Previous post was at 00:36 ----------

Türkiyede olmayan motorlarıda sormuyorum ben örneklendirdim zaten her motor her ülkede yok kendi arabamın motoru mesela yurt dışında çoğu ülkede yok kardaşımsın sen benim dediklerimi okumamışsın ki

Demek istediğim şu:
Honda, düşük hacimlerde yakıt ekonomisiyle ilgili, en ekonomik motorlara sahip olmuş. Ki bu da düşük hacimli motorlarla olmuş. Dizelden daha fazla ekonomi sağlıyor, demek değil mi bu?

benzinli bir motorla dizelden daha iyi bir yakıt ekonomisi sağladıgını mı söylüyorsun ben yanlış anlamış olayım:)

ben dizel cordobayla 3.5 lt yaktırabiliyorum mazotun litresi suan 2.81 hesabını yap daha az yakan bir honda benzinli motoru hacimi ne olursa olsun varmı?

sınıfında yakıt ekonomisi sağlıyor diyorsan anlarım ama dizelden az yakıyor dersen iş değişir....

ben dizel cordobayla 3.5 lt yaktırabiliyorum mazotun litresi suan 2.81 hesabını yap daha az yakan bir honda benzinli motoru hacimi ne olursa olsun varmı?

sınıfında yakıt ekonomisi sağlıyor diyorsan anlarım ama dizelden az yakıyor dersen iş değişir....
Bende Cupra'ya 4.0lt yaktırabiliyorum.. Demekki senin araba çok yakıyo :)
İşte sen benle, o araştırmayı yapan adamların farkı şu:
Onlar eşit koşulda ölçüm yapıyolar.
Dizelden az yaktığını ben söylemiyorum. O ödülü veren adamlar en ekonomik motor olarak Honda'nun benzinli motorunu seçmiş.

ya ayberk kardeşimsin neden sen sürekli ayrı bir görüş savunuyoruz gibi yorumlar yazıyorsun bak tekrar ediyorum sınıfında( bunun anlamını bilirsin ) en ekonomik motoru yapmıştır ama hondanın hiçbir benzinlisi bir dizellerin dahil oldugu bir araştırma en ekonomik seçilemez seçildiysede al ben sana aksi oldugunu ıspatlıyorum

sen benim cupra 4.0 yakıyor demişsin bende cordoba 3.5 yakıyor dedim 4.0 ile 3.5 in sayısal değerlerindeki büyüklük küçüklük değişmediyse benim araba daha az yakıyor ???? (motor hacminden mevzu açma konu o değil)

bosuna ugrasmayın ısıne gelene cevap yazar ısıne gelene yazmaz bunu herkes goruyor

Geri
Üst Alt