Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Arabanla ilgili bir yorum yapmadım dikkat edersen.Ayberk sıra benim arabama geldi anlaşılan..
önceden de denemiştin hatırlıyosan boşuna uğraşma derim..
Arabanla ilgili bir yorum yapmadım dikkat edersen.
Ben arabada, fiyat/performans oranına bakarım dedin. Fiyat/performans oranı, daha iyi olan araçlar var. Söylemek istediğim bu. Yanlış hesapladığım bir yer yok yani anlayacağın
offf offff.. :S :S :S :S
---------- Post added at 03:29 ---------- Previous post was at 03:28 ----------
verdiğim paraya alabilceğim en iyi araba buydu sıfır olarak aldığım dönemde..
Fiyat/performans oranına dikkat ediyorum dediğin için sordum bunu. Neyse. Demekki sen araç alırken sadece fiyat/performansa bakmıyomuşsunneden onlar olmadığına dair 100 satır yazı yazmak yerine sonucunda tercihim Leon TSI oldu diyorum sadece..velakin bunun neyini tartışıyoruz anlamadım..
Sen doğrusunu gösterir misin Yiğit?
---------- Post added at 03:18 ---------- Previous post was at 03:15 ----------
Bunu şuradan çıkardım Can:
90'larda Honda motorlarının üstün performansı ve benzer sınıftaki Avrupa araçlarının, Honda'ya göre sunduğu vasat performansa bakarsak, Turbo'ya geçişin sebebi olarak ben bunu yorumladım. Evet, eskiden Turbo kullanılıyodu. Fakat bu kadar yaygın mıydı? Şimdi bakarsan 1.2lt sinden yüksek hacmine kadar Turbo'ya başvuruyolar. Honda'nın 1.0lt gibi düşük hacimlerle de birçok ödül almış araçları var mesela. Bu motorlarla aşık atabilecek diğer avrupa motorlara bakıyosun, hep Turbo.
Bu zamana kadar nerdeydi bu Turbo Can Yeni mi bulundu Turbo?Kucuk hacım,bol bg bol tork ıle az devır yapıp kasayı daha rahat tasımak ıcın olabılır mı
Efendim iyi geceler kolay gelsin... =)