Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Cam suyu uyarısını bytelar arasında gezerken washer fluid sensor veya washer fluid warning gibi bir seçenek gördüm ordan seçtim oldu. Dot matrix yok ama aynı el freni uyarısı gibi bir lamba yanıyor. Vag com ile yapmak istediğim birkaç şey vardı. Biri far olayıydı onu bugün hallettim. Forumda baya başlık açmıştım onun yüzünden :) coming-leaving home özellikleri de çalışsaydı süper olacaktı ama olmadı. Ara ara yeni şeyler deneyeceğim bakalım güzel bir şey yakalarsam paylaşırım.

bekliyoruz :)

cam suyunda lamba yanıyordu sonra su ekledim söndü ama şimdi tekrar yanıyor su olmasına rağmen :) sanırım o da cortladı sensörsüzlükten :) bakayım düzelmezse kod işe yaramıyor demek.

Levent abi bu arada skyline denedim bizim passat'a. 30bytelık coder istiyormuş en az. Bizim araç 23 bile değil 19 byte . Yani hiçbir bit görünmüyor. skyline ve dönüşe duyarlı sis yapacaktım hiçbiri olmadı.

cam suyunda lamba yanıyordu sonra su ekledim söndü ama şimdi tekrar yanıyor su olmasına rağmen :) sanırım o da cortladı sensörsüzlükten :) bakayım düzelmezse kod işe yaramıyor demek.

Cam suyu uyarısı sıkıntılı , kafasına göre yanıyo sönüyo :) biz bir iki araçta bi kaç kez denedik baktık sönmüyo sonra tekrar iptal ettik

Cam suyu uyarısı olmuyor ya, denedim bende, su koysanda yanıyo :)

Levent abi bu arada skyline denedim bizim passat'a. 30bytelık coder istiyormuş en az. Bizim araç 23 bile değil 19 byte . Yani hiçbir bit görünmüyor. skyline ve dönüşe duyarlı sis yapacaktım hiçbiri olmadı.

evet bende de aynı şekil sürekli yanıyor :) bu arada bi yerlere girdim çıktım Tiguan için amerikan sinyalleri buldum ama sadece çamurluktakiler yandı sinyal versende sönmüyor sürekli yanıyor sonra iptal ettim :D

evet bende de aynı şekil sürekli yanıyor :) bu arada bi yerlere girdim çıktım Tiguan için amerikan sinyalleri buldum ama sadece çamurluktakiler yandı sinyal versende sönmüyor sürekli yanıyor sonra iptal ettim :D

ya o tiguan'a çeviren yere ben de girmiştim ama tiguanı denemedim.Sanki orda scirocco filan da vardı. Rest of the world olan yeri usa yaptım sonra uğraştım ama bulamadım hala amerikan sinyali. Parkların drl olarak olmasını denedim. far kapalı bile olsa parklar yanıyo. Dedim boşver ben elimle yakarım parkları isteyince deyip kapattım tekrar. Aynı byte'da daytime running lights via seperate lights var o golf'ün bir modelinde amerikan sinyal yapıyor. Bizimkinde denedim olmadı.

ya o tiguan'a çeviren yere ben de girmiştim ama tiguanı denemedim.Sanki orda scirocco filan da vardı. Rest of the world olan yeri usa yaptım sonra uğraştım ama bulamadım hala amerikan sinyali. Parkların drl olarak olmasını denedim. far kapalı bile olsa parklar yanıyo. Dedim boşver ben elimle yakarım parkları isteyince deyip kapattım tekrar. Aynı byte'da daytime running lights via seperate lights var o golf'ün bir modelinde amerikan sinyal yapıyor. Bizimkinde denedim olmadı.

evet aynen dediğin yerde bi çok seçenek var hatta altea falan vardı onu da denedim baktım bi değişklik yok hatta byte 24 olması gerek orada yüzde ayarı vardı orjinali 92 de duruyor ben 15 yaptım yine bi değişiklik yok eski haline çevirdim dur bakayım geniş bi zamanda uğraşıp bulacam :)

merhaba arkadaşlar,

vagcom 10.6 ile aracın tüm ECU larına sorunsuz bağlanabiliyor musunuz ?

Geri
Üst Alt