Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
enes ve bilal kardeşler açabildiklerinizi ve araç bilgilerini yazarsanız iyi olur ayrıca enes kargo durumunu belirtirsen ilk sayfaya yazarım
enes ve bilal kardeşler açabildiklerinizi ve araç bilgilerini yazarsanız iyi olur ayrıca enes kargo durumunu belirtirsen ilk sayfaya yazarım
tamam sen Doğukan'a yolla onun işi bitince bana tekrar geri yollar, Levent abiyle de öyle konuşmuştuk daha önce. Sen nasıl başardın tam olarak burayada belirt yahu merak ettim
Levet abi bende açtıklarımız ve araç bilgisi Seat leon 2009 makyajlı kasa staylance yapılan işlemler Welcome modu , Sellektör yapınca sislerin sönmesi , araçı kilitlerken ve açarken merkezi kilitten kumandadan araçın dıt dıt diye ötmesi, bunları aktifleye bildik.
Levent abi dün akşam (cuma akşamı) Leonism doğukan arkadaşımıza kargo yaptım bugün öğeleden sonra eline ulaşır sanıyorum. Ben açtıklarımı yazayım abi Welcome mode, selektör yapınca sislerin sönüp tekrar yanması ve confor sinyal sayısını arttırmak oldu Bilal arkadaşıma da onda alarm olduğu için kumandayla kapıları açıp kapayınca buzzerın ötmesini açtık.
Açtığım halde çalışmayan özellikleri yazayım onlar Leaving home, geri viteste sağ aynanın aşağı inmesi yalnız coming home u açmama rağmen arabadan inince farları yakmadı yine eski usul inmeden selektör yapıp kapamak gerekiyor
Serbaycım dediğim gibi ilk denemede bende de olmadı ama yalnış program yüklememden kaynaklandı sanırım gerçi yine Levent abinin proyu yükledim yine olmadı sonra ikinci gün akşamı tekrar deneyeyim dedim bu sefer oldu biraz şans işi sanırım bende pek anlamadım
key: güle güle kullan kardeşim
Arkadaşlar serviste bile benim aracı bağladıklarında adam kabloyu en az 5 sefer tekrar tekrar yerine itti... O yüzden bi kabloyu kontrol edin taktığınızda...