Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

tamam sen Doğukan'a yolla onun işi bitince bana tekrar geri yollar, Levent abiyle de öyle konuşmuştuk daha önce. :) Sen nasıl başardın tam olarak burayada belirt yahu merak ettim :confused:

levent abi beni listeden silebilirmisin ben bugün gittim ender elektronige actırdım bazı özellikleri böyle kablo çelişkiye düşünce. :) zaten bizim arabalarda açılabilicek pekde özellik yokmuş yagmur sensörü olmadıgı için zaten camların kapanması felan olmuyo leaving home yok zaten coming home actı ondan sonra welcome mode actı bide selektör yapınca sislerin sönmesini sag aynanın asagıya inmesi ve buzzer actı ama çalısmadı. çok teşekkürler bu arada kabloyu bana gönderme nezaketinde bulundugun için abi :))

coming home ne işe yarıyor makyajlı kasada? hani eve kadar takipte bizim makyajlılarda yokki bu :confused:

enes ve bilal kardeşler açabildiklerinizi ve araç bilgilerini yazarsanız iyi olur ayrıca enes kargo durumunu belirtirsen ilk sayfaya yazarım

Levet abi bende açtıklarımız ve araç bilgisi Seat leon 2009 makyajlı kasa staylance yapılan işlemler Welcome modu , Sellektör yapınca sislerin sönmesi , araçı kilitlerken ve açarken merkezi kilitten kumandadan araçın dıt dıt diye ötmesi, bunları aktifleye bildik.

enes ve bilal kardeşler açabildiklerinizi ve araç bilgilerini yazarsanız iyi olur ayrıca enes kargo durumunu belirtirsen ilk sayfaya yazarım

Levent abi dün akşam (cuma akşamı) Leonism doğukan arkadaşımıza kargo yaptım bugün öğeleden sonra eline ulaşır sanıyorum. Ben açtıklarımı yazayım abi Welcome mode, selektör yapınca sislerin sönüp tekrar yanması ve confor sinyal sayısını arttırmak oldu Bilal arkadaşıma da onda alarm olduğu için kumandayla kapıları açıp kapayınca buzzerın ötmesini açtık.

Açtığım halde çalışmayan özellikleri yazayım onlar Leaving home, geri viteste sağ aynanın aşağı inmesi yalnız coming home u açmama rağmen arabadan inince farları yakmadı yine eski usul inmeden selektör yapıp kapamak gerekiyor :(

tamam sen Doğukan'a yolla onun işi bitince bana tekrar geri yollar, Levent abiyle de öyle konuşmuştuk daha önce. :) Sen nasıl başardın tam olarak burayada belirt yahu merak ettim :confused:

Serbaycım dediğim gibi ilk denemede bende de olmadı ama yalnış program yüklememden kaynaklandı sanırım gerçi yine Levent abinin proyu yükledim yine olmadı sonra ikinci gün akşamı tekrar deneyeyim dedim bu sefer oldu biraz şans işi sanırım bende pek anlamadım :confused:

Levet abi bende açtıklarımız ve araç bilgisi Seat leon 2009 makyajlı kasa staylance yapılan işlemler Welcome modu , Sellektör yapınca sislerin sönmesi , araçı kilitlerken ve açarken merkezi kilitten kumandadan araçın dıt dıt diye ötmesi, bunları aktifleye bildik.

:eek:key: güle güle kullan kardeşim :)

Arkadaşlar serviste bile benim aracı bağladıklarında adam kabloyu en az 5 sefer tekrar tekrar yerine itti... O yüzden bi kabloyu kontrol edin taktığınızda...

Levent abi dün akşam (cuma akşamı) Leonism doğukan arkadaşımıza kargo yaptım bugün öğeleden sonra eline ulaşır sanıyorum. Ben açtıklarımı yazayım abi Welcome mode, selektör yapınca sislerin sönüp tekrar yanması ve confor sinyal sayısını arttırmak oldu Bilal arkadaşıma da onda alarm olduğu için kumandayla kapıları açıp kapayınca buzzerın ötmesini açtık.

Açtığım halde çalışmayan özellikleri yazayım onlar Leaving home, geri viteste sağ aynanın aşağı inmesi yalnız coming home u açmama rağmen arabadan inince farları yakmadı yine eski usul inmeden selektör yapıp kapamak gerekiyor :(

Serbaycım dediğim gibi ilk denemede bende de olmadı ama yalnış program yüklememden kaynaklandı sanırım gerçi yine Levent abinin proyu yükledim yine olmadı sonra ikinci gün akşamı tekrar deneyeyim dedim bu sefer oldu biraz şans işi sanırım bende pek anlamadım :confused:

:eek:key: güle güle kullan kardeşim :)

Ellerine sağlık abicimmm :)

serbay abi coming home enes abinin dediği gibi selektör yapınca 10sn farları yakıyor olsun buda gayet güzel buzzer ile sag aynanın inmesini acılıyo ama sadece mfd menüye geliyo bi icraatları yok yani :)

kontak açık olmasa bile kabloyu takınca yeşil ışık yanıyo benim kabloda
vw t5 de bağladım sadece 20 km/s de kapıları kitleme öz. açabildim :D
A3 te denedim buzzzeri açabildim
ibizada önce şöför kapısı 2. basışta diğer kapıların açılmasını yaptım
sıra tiguanda

Geri
Üst Alt