Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Kapının kilitlenip kilitlenmediğine bak. Sorun yoksa o an öyle görmüştür program olabilir bunlar. İçin rahat etmeyecekse serviste VAS'a bağlat.

hımm bunu denemedim belki de kapıyı kilitlemiyordur haklı olabilirsiniz :( allahtan araba garajda da hırsızlık gibi bir korkum yok

Enes nasıl çalıştı ya ben çalıştıramadım?

lewent abi ben kabloyu bağlarken start konumunda yaptığımda halde olmuyordu ya :S

Serbay ilk gün yaptım olmadı hadi yalnış pro yükledik dedim sonra Levent abinin linkini verdiği proyu yükledim yok yine olmadı dün akşam indim tekrar deneyeyim dedim bu sefer taktım çalıştı acaba diyorum sokette bi temassızlık falan mı oldu yada sıralamayı (önce kabloyu bağlayıp programı açıp sonra kontağı çevirdim) doğru yaptım ondan mı oldu bilmiyorum bu akşam da Bilal arkadaşımıza yapacam inşallah onuda mutlu edebilrim :)

Sitede orjinal kablo alan var mı? Benim sinirlerim bozuldu çinli firma yenisini gönderecek fakat ben bi de orjinal alayım diyorum. 400 tl. Kayseri ve civarına para karşılığı ücretini çıkarana kadar configurasyon yaparım ne yapayım :) servis bana sıfır arabalarımızı yap dedi. Ne diyorsunuz bi fikir verin dostlar. Gireyim mi o işe :)

kline değil canbus destekli alman faydalı olur...şahsen öyle bir anlaşma yapabiliyorsan bence hiç kaçırma...

Bu kodların yeni ibizalar için olanı yok mu ?

kodlar farklı değil...ayar yapılıyor...on yada off ...kutular check edilir yada uncheck edilir..

win7 de 32 bit yada 64 bit ikisinde de çalışıyor
çalışmıyorsa driver yüklenmemiştir hatalı yüklenmiştir yanlış driver yüklemişsinizdir...ayrıca hangi kabloyu kullanıyorsanız...o kabloya ait versionu kullanmanız lazım...

Bilale denedikten sonra banada söylermisin sonucu? Eğer sorun çıkmazsa kabloyu bana yollarmısın tekrar :D aynı gün tekrar sıradakine geri yollarım :)

kablo serüvene devam edicekmi şimdi :D

Lewent abi kablo seüvene devam edicekse sıralamadaki ekspress nicki yerine yeni nickimi yazalım abi :)

Bilale denedikten sonra banada söylermisin sonucu? Eğer sorun çıkmazsa kabloyu bana yollarmısın tekrar :D aynı gün tekrar sıradakine geri yollarım :)

Serbay valla oldu abi :) Enes çok teşekkürler ellerine sağlık ayrıca bana sabrından ve seni terk etmediğinden dolayı nişanlınada tşkler puhaha puhaha

Serbay valla oldu abi :) Enes çok teşekkürler ellerine sağlık ayrıca bana sabrından ve seni terk etmediğinden dolayı nişanlınada tşkler puhaha puhaha

ne demek kardeşim lafı mı olur :) senin de işini aradan çıkardık hemde tanışmış olduk :) walla terketmedi ya helal olsun puhahapuhaha

Serbaycım sıradaki Leonism nickli arkadaşımız Doğukan, senin mesajı okumadan önce ona bugün yollayacağımı söyledim :( istersen kendisiyle bir görüş kabul ederse sana yollayayım

enes ve bilal kardeşler açabildiklerinizi ve araç bilgilerini yazarsanız iyi olur ayrıca enes kargo durumunu belirtirsen ilk sayfaya yazarım

Geri
Üst Alt