Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Levent abi dün akşam (cuma akşamı) Leonism doğukan arkadaşımıza kargo yaptım bugün öğeleden sonra eline ulaşır sanıyorum.

Kargo mesajı geldi abi ancak şu an çıkma fırsatım yok. akşam üstü gittiğimde açık olursa alacağım. Pazar günü de açık değil kargo şirketi , Anlayacağınız büyük ihtimalle p.tesi sabahı alıp , öğleden sonra işlemleri halledip , akşama doğru serbay abi'ye yollayacağım.

Arkadaşlar ben bugün bazı özellikleri açtırdım.bilgi vereyim belki yardımcı olur.
Araçta zaten birçok özellik açık olmasına rağmen çalışmıyor bunu bilin.
Wellcome mode açıldı ve çalışıyor.
Sağ aynanın inmesi açıldı ama maalesef olmuyor.
Silecek suyu göstergesi açıldı ama sürekli yanıyor.sanırım sensör takılması gerekiyormuş 120 tl ye.
Sis farlarının yanıp sönmesini ben istemedim işime yaramaz.
Kapıdan kilitlenince biip sesi gelmeyi unuttuk ama önemli değildi.
Birde konfor sinyal sayısı 3 den 5 e çıktı.
Hepsi bu diğer özelliklerin hiçbiri olmuyor.
Yaptırmak isteyen arkadaşlar fazla heveslenmesinler.
Birde bagajla ilgili çok hoş birşey öğrendim paylaşmak isterim belki biliyorsunuzdur.
Bagaj kapağı pistonlarını farklı bir modelle değiştirince kapı otomatik olarak açılıp,sanki donanımmış gibi kendiliğinden tepeye kalkıyor.pistonlar skoda oktavıa pistonuymuş arkadaş öyle söyledi.istersen model noyu veririm dedi.
Saygılar.bu arada beni kablo sırasından silebilirsiniz...

Arkadaşlar ben bugün bazı özellikleri açtırdım.bilgi vereyim belki yardımcı olur.
Araçta zaten birçok özellik açık olmasına rağmen çalışmıyor bunu bilin.
Wellcome mode açıldı ve çalışıyor.
Sağ aynanın inmesi açıldı ama maalesef olmuyor.
Silecek suyu göstergesi açıldı ama sürekli yanıyor.sanırım sensör takılması gerekiyormuş 120 tl ye.
Sis farlarının yanıp sönmesini ben istemedim işime yaramaz.
Kapıdan kilitlenince biip sesi gelmeyi unuttuk ama önemli değildi.
Birde konfor sinyal sayısı 3 den 5 e çıktı.
Hepsi bu diğer özelliklerin hiçbiri olmuyor.
Yaptırmak isteyen arkadaşlar fazla heveslenmesinler.
Birde bagajla ilgili çok hoş birşey öğrendim paylaşmak isterim belki biliyorsunuzdur.
Bagaj kapağı pistonlarını farklı bir modelle değiştirince kapı otomatik olarak açılıp,sanki donanımmış gibi kendiliğinden tepeye kalkıyor.pistonlar skoda oktavıa pistonuymuş arkadaş öyle söyledi.istersen model noyu veririm dedi.
Saygılar.bu arada beni kablo sırasından silebilirsiniz...

O amortisor işine mi girsek? Güzel olur. Bu arada eniştem amortisor üreticisi. 50 000 aç kapa garantisi var demişti ona bi sorayım ben :) İstikbal mobilya vb mobilya firmalarına veriyor ağırlık olarak. Otomotiv grubunda da yan sanayi olarak bazı araçlarda kullanmışlar. Amortisor bilgilerini bulabilirsek kaç cm kaç bar ellerinde var mı sorarım isterseniz.

Valla ha bu kayserili vatandaşlarımız süper yahu.
Istikbal firmasının hikayesini herkes bilir sanırım.aynen bu adamlara bayılıyorum.

Vag-Com lite indirdim , win 7 64 bit de çalıştı ancak kabloyla denemedim , bunu deneyeniniz varmı ? ,

kimse denemedi sanırım bi denesene aracı görecekmi?

Şu an 64 bit'de çalışan 10.6.3 versiyonu yükledim. Pc çalıştırdı. Biraz şarj olsun , birazdan arabaya geçip deneyeceğim... Bu arada bana adresini de pm atarmısın abi ? sana göndercektim sonrasında galiba...

Şu an 64 bit'de çalışan 10.6.3 versiyonu yükledim. Pc çalıştırdı. Biraz şarj olsun , birazdan arabaya geçip deneyeceğim... Bu arada bana adresini de pm atarmısın abi ? sana göndercektim sonrasında galiba...
Komsuda piser bizede duser:)

Geri
Üst Alt