Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Levent abi hallettim sonunda yaptım bi çok şeyi welcome modu açtım sinyal sayısını 4 e çıkardım selektör yapınca sislerin sönmesini yaptım :) izninle bu akşam siteden bilal arkadaşımızın leonuna da bi kaç birşey yapacam rica etmişti bende yaparız demiştim

Peki hata neredeymiş söylermisin hem diğer arkadaşlara tecrübe olur.

Sakın kontağı açmamışım deme :D:D:D

:D yok abi öyle bi saflık yapmadım merak etme :D kontağım açıktı da sanırsam kabloyu tam takamamışım gerçi üzerindeki ışıklarda yanıyordu velhasıl bende tam anlayamadım hatanın nerden olduğunu :)

Levent abi Vagcom dan aracı test ettiğim de çıkan sonuçta bazı loglarda 'Status OK' bazılarında 'Cannot be reached' yazdığını gördüm 'Cannot be reached'in ne olduğuna baktım ulaşılmış olamaz diye bir tercüme çıktı karşıma ne demek olduğunu yine çözemedim bi yardımcı olabilir misin yada bilen arkadaşlar bir yorum yaparlarsa sevinirim :confused:

Vagcoma bağlıyken teyp açık değilse teyple ilgili ayarlara ulaşılamadı demek istemiş sanırım.ya da orjinal teyp değilse onun için cannot be reached yazmış olabilir.dikkat ettiyseniz ulaşılamadı yazısı hep radio ve teyp ayarlarıyla ilgili.benim yorumum böyle.

3 Faults Found
01305 - Databus for Infotainment
004 - No Signal/Communication
Freeze Frame:
Fault Status: 01100100
Fault Priority: 1
Fault Frequency: 171
Reset counter: 140
Mileage: 8912 km
Time Indication: 0

01304 - Radio
Freeze Frame:
Fault Priority: 2
Fault Frequency: 1
Reset counter: 130

03272 - Control Module for Audio Interface
Freeze Frame:
Fault Priority: 2
Fault Frequency: 1
Reset counter: 130

ZATEN VERDİĞİNİZ BELGEDE DE 3 FAULTS FOUND DİYOR.3 HATA BULUNDU DİYOR.HATALARIN AÇIKLAMASININ BAŞINDA DA NO SIGNAL/COMMUNINACTION YAZIYOR.YANİ İLETİŞİM SİNYALİ YOK DİYOR.BURDAN DA ANLAŞILABİLECEĞİ GİBİ SANIRIM YA TEYP ORJİNAL DEĞİL YA DA VAGCOM BAĞLIYKEN TEYP KAPALIYDI. HIII?

doğru size katılıyorum orjinal teyp kullanmadığım için yazmış ama en altta da sağ arka kapıyla alakalı bir arıza vermiş sanki onu çözemedim :(

evet açıklamada ulaşılamadı diyor ama ana menüde de hata bulunamadı diyor.kafanıza takmayın.kapıyla ilgili ne olabilir ki?

evet ana menüde sorun yok diyor ama ne bileyim bende anlamadım :confused: camlar inip kalkıyor çelişkili bir durum var ortada. neyse kendi kablom gelsin o zaman daha detaylı kurcalayacam

Kapının kilitlenip kilitlenmediğine bak. Sorun yoksa o an öyle görmüştür program olabilir bunlar. İçin rahat etmeyecekse serviste VAS'a bağlat.

Geri
Üst Alt