Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

doğukan xp ile alakası yok benim attığım fotolara bakarsan Windows 7 de çalışıyor program sadece sağ tıklayıp Yönetici olarak Çalıştır demek yeterli AMA DİKKAT 32 bit işletim sistemi olacak

ben xp, win7x64 bit sistemlerde denedim 3 ayrı pc, 10.6.3 ve 10.6.0 sürümlerini denedim olmadı.. Aynı hata bendede var umarım sizler başarırsınız :)

Enes bilgisayarından 10.6.3 sil tamamen tekrar 10.6 yükle programı çalıştırdığında sol üst köşeden versiyonu kontrol et şayet 10.6.3 ise buraya yaz eve gidince direk cd den atatyım

hallettim abi 10.6.0 yazıyor ama software out of date diye bir uyarı verdi ama görünürde birşey yok şimdi arabaya iniyorum inşallah olur :)

2ppmy5x.jpg

Hımm evet abi 64 de çalışmıyormuş :)

10.6.3 64 de çalışıyor ancak ondada baglanmıyor :)

hallettim abi 10.6.0 yazıyor ama software out of date diye bir uyarı verdi ama görünürde birşey yok şimdi arabaya iniyorum inşallah olur :)

Hadi bismillah :)

yok yaa aynı hatayı veriyor bana mısın demiyor :( anlamadım gitti

Levent abi bende halledemedim bu işi :( sürekli bu hatayı veriyor ne yaptıysam olmadı

bende de olay bu. Kablo aynı. 10.6.3 64 te çalıştı kablo çalışmadı. 10.6 da 64 bitte çalıştı bende. 10.6 out of date yazısından tarihi geri alarak kurtuldum fakat yine aynı hatayı verdi. bugün xp de de 32 bit vista da da denedim ancak kablonun ışıkları yanmadı yine. Hatta bu sefer program da açılmadı 10.6. Kablo bağlı değil mi ne yazıodu tam hatırlamıyorum. Neyse bakalım siz bi çözüm bulun da ben benim kablodan pek ümitli değilim :(

peki kabloda ışıklar yanıyormu ? yani araca bağlayınca sarı program çalışınca kırmızı ? çok enteresan ya kablo brick oldu yada bir yerde kaçırdığımız bir nokta var options bölümünden test yapıp save yaptınmı ? orada factory deafults var onu tıklayıp dene ???

Geri
Üst Alt