Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

tekrar yüklerim enes 10.6 versiyonunu ayrıca kablonun güncelemesiyle ilgili bir bilgim yok bende tüm işlemleri yaparken net açıktı en 3 araca yaptım sorunsuz du ayrıca kabloyu araca taktığınızda sarı bilgisayara bağladığınızda ise kırmızı oluyor ışık

zahmet olacak abi sağolasın şimdiden

Enes benim kabloda ben 10.6.3 çalıştıramadım o yuzden 10.6 ile denemeni tavsiye ediyorum ilk sayfaya link ekledim

Enes ayrıca şöyle bir ihtimalde aklıma geliyor benim çalıştırdığım program kablo ile beraber gelen cd den yuklediğim versiyon acaba diyorum bir şekilde kabloya optimize edilmiş olabilirmi zira benim attığım ilk link o idi ancak bir şekilde bozuk upload edilmiş serbeyda net ten indirdikleri ile denemiş o yzden eve gidince direk cd de bulunan 10.6 sürümünü atayım onu indir dene

bende şimdi netten indirdiğim programı kurdum abi bi problem gözükmedi ama tabi daha araca bağlamadım. ama dediğin gibi sende ki programı kabloyla optimize edilmişse onu kurmak daha mantıklı olur
sağolasın levent abi

bu arada kablo az önce kargodan elime ulaştı şu an kablo bende :)

Geri
Üst Alt