Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

valla 2 gündür uğraşıyorum olmadı hata veriyor.. sırada erol var yolluyacağım yarın kabloyu ona :)

Arkadaşlar 10.6 versiyonu Windows XP-Vista-Windows 7 32 Bit Sürümlerinde Sorunsuz çalışmaktadır. 10.6.3 64 Bit de desteklemektedir ancak benim kabloda 10.6.3 versiyonu çalışmadı

abi bende de aynısı oldu işte. sonra vistada denedim 32 bit. ama o da çalışmadı.Kabloyu arabaya taktığın anda kırmızı ışığı yanıyor mu bilgisayara bağlamasan bile? Bir de internete bağlanıp güncelleme yapınca kablo geçersiz oluyor demişsiniz de ben net kapalı şekilde ilk taktığımda çalışmadı 10.6.3 sonra da nete bağlandım ama güncelleme yapmadı. Kablo geçersiz mi oluyor tamamen onun durumu nedir bilgin var mı?

kabloyu tanımladımı pc onemlı kısmı o zaten drıverını yukledımı tanımlayıp ?

Dostlar kablo durumu nedir bilen var mı.arada götürüp gelen kargo elemanı bile kullandı kabloyu biz hala bekliyoruz :d:)

sağolasın serbay yarın gelir sanırım ama sende olmadı bende olacak mı merak ediyorum :)

levent abi bu 10.6 indiriyorum desteklenmeyen dosya diyor açmıyor. yükleme de bir hata mı var

tekrar yüklerim enes 10.6 versiyonunu ayrıca kablonun güncelemesiyle ilgili bir bilgim yok bende tüm işlemleri yaparken net açıktı en 3 araca yaptım sorunsuz du ayrıca kabloyu araca taktığınızda sarı bilgisayara bağladığınızda ise kırmızı oluyor ışık

Geri
Üst Alt