Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

2011 makyajlılarda acabildikleriniz neler arkdaşlar deneme yapamadımı kimse ?

Arkadaşlar üzücü bi haber var sizlere.. Windows 7x64bit işletim sisteminde çalışmıyor malesef, uyumluluk kipini win xp yaptım öyle kurup çalıştırdım ama yinede olmadı. win 7x32bit ve altında çalışıyormuş. Yarın arkadaşın laptopuyla deneceğim yükleme işini onda xp var.

YAAA arkadaslar buradakı işlemler benım stylance da gecerlımı makyajsız kasada oluyomu yanı

YAAA arkadaslar buradakı işlemler benım stylance da gecerlımı makyajsız kasada oluyomu yanı

mutlak arabanda acılcak ozellıkler oluyor ama en son makyajlı kasalarda bayagı b ozellıgı boyle kapalı bırakmıslar o yuzden makyajsızlarda b husran olabılıyor.Baglayıp ıyıce bakmak lazım neler olabılcegıne

Evet 2. işletim sistemi yüklemek farz oldu galiba... Ya da garanti olsun diye xp li bi laptop bulmak lazım , nerden bulsak acaba :)

mutlak arabanda acılcak ozellıkler oluyor ama en son makyajlı kasalarda bayagı b ozellıgı boyle kapalı bırakmıslar o yuzden makyajsızlarda b husran olabılıyor.Baglayıp ıyıce bakmak lazım neler olabılcegıne

evet aynen makyajlı var makyajsız kasa arkadaşla konuşurken sende o yok mu bnde var çalmışlar makyajlıda diyo sinir oluyorum..
aslıda kabloyu deneyen arkdaşlar makyajlılarda şu şu özellik makyajsızlarda şu özellikler açılıyo derse en azndan ona göre kablo alırız diye düşünüyorum
teşekkürler herkese:D

Arkadaşlar 10.6 versiyonu Windows XP-Vista-Windows 7 32 Bit Sürümlerinde Sorunsuz çalışmaktadır. 10.6.3 64 Bit de desteklemektedir ancak benim kabloda 10.6.3 versiyonu çalışmadı

Bu kodların yeni ibizalar için olanı yok mu ?

ben denedim bizimkinde ama o bit yazanların yanında yazılar çıkmıyo sadece seçe biliyorsunuz ama ne seçtiğinizi göremiyorsunuz
belkide bizim arabada problem wardır
açarken hata veriyo otomatik tarattırındiye ama taramada herşey normal çıkıyo

Geri
Üst Alt