Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Nasıl yapıcaz şimdi yaa.laptoptada win7 var xpde yüklenmez bi deneseniz aslında çok iyi olur.. :)

+ Yönetici olarak çalıştır butonuna basarakta bi deneyin derim.

uyumluluk modunda xp yok zaten de, yönetici olarak çalıştırdığımda da olmadı. Sorun sanki programda değil de kabloda gibi. Üstündeki kırmızı ışık hiç yanmadı. Servise götürdüm bugün. Ordaki arkadaşlarla tartıştık konuyu biraz. Kabloyu aynı bluetoothlardaki gibi tanıtman gerek dedi. Bu kablonun içinde chip tarzı birşey var onu da eşlemen gerekiyor bilgisayarla dedi. Ama orda diğer araçlara taktık ışık yine yanmadı. Kablo bozuk galiba dedi. Bilmiyorum 250 dolara orjinalini alayım mı ne dersiniz?

Çinden aldığım yerle de konuşuyorum konuyu bakalım onlar ne diyecek.

Sitede orjinal kablo alan var mı? Benim sinirlerim bozuldu çinli firma yenisini gönderecek fakat ben bi de orjinal alayım diyorum. 400 tl. Kayseri ve civarına para karşılığı ücretini çıkarana kadar configurasyon yaparım ne yapayım :) servis bana sıfır arabalarımızı yap dedi. Ne diyorsunuz bi fikir verin dostlar. Gireyim mi o işe :)

bence hiç gerek yok

Abi çinin tatili var 10 şubatta bitiyor. O gün gönderseler 14 güne gelir yani tam bir ay sonra. Orjinalini 400 e alsam çalışmama derdi, lisans derdi olmayacak. Parasını çıkarana kadar millete conf. yapsam mı diye düşünüyorum. Burda illaki kabloyu getirtip uğraşamayacak insanlar vardır. Ki ben burda adam gibi yapan bir yer olsa 50 100 neyse verip yaptırmayı tercih ederdim ama Ender elektronik malesef burda değil :( ( bi kere daha gözümüze sokar gibi ender'de şunu yaptırdım diyen olursa yakacam zaten forumu :) )

Benim kablo bricked olmuş sanırım. Çünkü levent abinin yolladıı sürümü kurdum gelen yerine. Biri 10.6 biri 10.6.3. bricked olan kabloları yeniden flashlama vs var ama 10.6 için ept dosyası vs gerek ki onu bulmak kabloyu açıp zemzeme batırmaktan zor. Akşam zemzeme batırcam bi. off off

Geri
Üst Alt