Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

şuan kafayı yemek üzereyim. kablo bir türlü bilgisayarla bağlantıya geçemedi. Arabaya mı takamadım kablo mu arızalı bilemedim. Şu işten anlayan biri yardım etse sevinirim. ben yardım ederim diyen varsa tel no pm atacağım. kabloyu tam oturtamadım mı anlamadım. çok zorlamıyorum fakat ışık da yanmadı. vcds de test diyorum herşey tamam arabaya bağlı değil diyor.

Eğer ışık yanmıyorsa ya oturtamadın kabloyu ya da bozuk.

Kablodaki kırmızı ışık bir defa yanar gibi oldu sonra gitti. audi a6 da denedim olmadı. İstanbuldaki chip tuningcimizi aradım o baya bi tarif etti sürümüne fln baktı ve win7 de olabilir sorun dedi. Biz vistada çalıştıramadık o yüzden xp yüklü bizde dedi. win 7'den olabilir mi sorun?

çok mu zorlamam gerekiyor anlamadım ki.

Aslında girişi kısa takıldığını anlamıyorsun bile. Arabanın soketini arkasından hafif bastırarak tak. İyi takıldığından emin ol. Işığın sürekli yanması lazım. Yanmıyorsa bozuktur büyük ihtimal. Clone kablolarda olabiliyor böyle şeyler.

Aslında girişi kısa takıldığını anlamıyorsun bile. Arabanın soketini arkasından hafif bastırarak tak. İyi takıldığından emin ol. Işığın sürekli yanması lazım. Yanmıyorsa bozuktur büyük ihtimal. Clone kablolarda olabiliyor böyle şeyler.

peki kabloyu bilgisayara bağlamadan araca bağladığımda da ışığın yanması gerekiyor mu? bi ara ışık gelir gibi oldu sanki bi temassızlık var. 2 hafta bekleme olmasa yeniden sipariş vericem ama kararsız kaldım. Çok moralim bozuldu ne güzel de heveslenmiştim.

maalesef olabiliyo böyle şeyler bende şöle adam gibi anlayan yapan bi yer bulsam gidip açtıracam ankarada kimsede yok şuan bu kablo :(

peki kabloyu bilgisayara bağlamadan araca bağladığımda da ışığın yanması gerekiyor mu? bi ara ışık gelir gibi oldu sanki bi temassızlık var. 2 hafta bekleme olmasa yeniden sipariş vericem ama kararsız kaldım. Çok moralim bozuldu ne güzel de heveslenmiştim.

Kabloyu bilgisayara bağlamasan da arabaya taktığın zaman ışığın yanması lazım. Işık, arabaya aküden akım geldiğini gösteriyor. Anahtarı aküye getirip denedin mi ya da çalıştırıp?

Kabloyu bilgisayara bağlamasan da arabaya taktığın zaman ışığın yanması lazım. Işık, arabaya aküden akım geldiğini gösteriyor. Anahtarı aküye getirip denedin mi ya da çalıştırıp?

tabi canım kontak açık ve çalışırken ikisinde de denedim. kabloya artı eksi verip denemem lazım aslında kabloda mı sorun. Ya da bi elektrikçiye kabloyu açtırsam :) kablo gözden çıktı artık :)
orjinaline de 250 dolar diyo ya millet hangi kabloyla yapıyor anlamadım ki

Geri
Üst Alt