Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Leon Vag-Com Kodları ve Yapılabilecekler

Makyajli kasaların kornalari bastıktan sonra çalıyor bildiginiz üzere..acaba menülerde korna ile ilgili bisey varmı arkadaslar,zira golf ve jettalarin gecikmesiz çalıyor belki bir noktayı aktif edince normale doner:confused:

Korna işini bende çözemedim, 3 tane korna değiştim yine aynı, sanırım sinyaller ilk beyine gidiyor daha sonra ötüyor. Kornadan kaynaklanmıyor kesinlikle geç tepkime veriyor.

Korna işini bende çözemedim, 3 tane korna değiştim yine aynı, sanırım sinyaller ilk beyine gidiyor daha sonra ötüyor. Kornadan kaynaklanmıyor kesinlikle geç tepkime veriyor.

aynen dediğn gibi serbay..korna ile ilgisi yok..bende işte tam o noktada sinyallerin pulse hızlarını ivmelendirecek bişey varmı diye düşünüyorum..

mrb arkadaşlar siteyi çok beğendim hemen üye oldum, 2006 leonum var bu vag-com ankarada uygulayan bi yer varmıdır cam kaldırma vs yaptırcağım gerçi bi vw elektrikçisi var isim vermeyim 30 liraya yaparız dedi ama sizin bildiğiniz ve yaptırdığınız bi yer varsa tercihim o olur teşekkürler

Geri
Üst Alt