Şeker Adam
Kayıtlı Üye
Kuzin Apla,
Tavukmu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar?
horoza mı sormuslar?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Kuzin Apla,
horoza mı sormuslar?
ana tavsiyem balığın üstüne kuma al balık seni terk edemez..
yanlız hala gülüyorum kırıldım..şu an çatlıyoru bu başlı başına bir konumuş yaww..konudan saptırdın beni..off..suyun içindeki cilveleri..kaçak et...
puhahapuhahapuhaha
yıktın kuzin aplanı
yiğit APLAN kurban olsun sanapuhahapuhahapuhaha
Kuzin Apla,
sevgili ayberk ben yerim gerisine karışmam..
sana da tavsiyem sende gerisine karışma..
not civciv'i unutma
Kuzin aplacım yine bi maruzatla yazıyorum sana..
aplacım benim bi sorunum var..bi hatunla tanışıyorum 10dk. sürmüyo ne kadar güzel olursa olsun bi anda soğuyorum hatundan..neler denedim hatunları haricen ısıttım olmadı, dışarısı 5 dereceyken tshirtle oturdum hatun bana sıcak gelsin diye olmadı, hatundan soğumamak için konuşurken gözlerimi kapattım görmiyim diye olmadı ..bi de bi arkadaşım "olm bu kadar çabuk soğuyosan bi hatundan sende kesin bel soğukluğu vardır.." dedi..mantıklı geldi ama belimi şimdi de kontrol ettim sıcak aplacım..ama içime kurt düştü..naapcam lütfen yardım et bana..
![]()
![]()
![]()
Kuzin aplacım yine bi maruzatla yazıyorum sana..
aplacım benim bi sorunum var..bi hatunla tanışıyorum 10dk. sürmüyo ne kadar güzel olursa olsun bi anda soğuyorum hatundan..neler denedim hatunları haricen ısıttım olmadı, dışarısı 5 dereceyken tshirtle oturdum hatun bana sıcak gelsin diye olmadı, hatundan soğumamak için konuşurken gözlerimi kapattım görmiyim diye olmadı ..bi de bi arkadaşım "olm bu kadar çabuk soğuyosan bi hatundan sende kesin bel soğukluğu vardır.." dedi..mantıklı geldi ama belimi şimdi de kontrol ettim sıcak aplacım..ama içime kurt düştü..naapcam lütfen yardım et bana..
![]()
![]()
![]()