- 48 -
Kayıtlı Üye
Kuzin aplacım yine ben yine bi maruzat..
son zamanlarda fark ettim başlarda nedenini bulamıyodum ama artık eminim..park sensörünün sesi karnımı acıktırıyo direksiyonu kemiriyorum ben de..direksiyonu kemirince susuyorum..su içince çişim geliyo..çişim gelince benzinciye uğruyorum..benzinciye uğrayınca benzin kokusundan kafa oluyorum..kafa olunca sapıtıyorum..sapıtınca yine acıkıyorum..yalvarıyorum bana bi çözüm bul engin tecrübelerinle..park sensörünün sesini değiştirdim geri vitese taktığımda rap müzik çalıyo ama sonuç yine aynı..park sensörünü söktüm yine bişi fark etmedi..ses çıkmasa da duymasam da sesi kulağıma geliyo..direksiyonu kemirmiyim diyorum ama o da bağımlılık yaptı..çok fena bi haldeyim sosyal hayatım sıfırın altına indi..sevgilim beni terk etti..patronum beni işten attı..apartmandakiler beni kendi evimden atmak istiyo..boylu poslu yerinde duramayan neşeli enerjik al benisi olan bi gencim ama son çare olarak canıma kıyıcam artık..
lütfen yardım et bana. !!
Sevigili Kuzin Apla...ben Kuzin Apla..bir derdim var..ve çare arıyorum..umarım bana yardımcı olursun..
derdimi şöyl anlatayım..çok dertli çok sorunlu..garip istekli bir okurumuz var adı yco nickli yiğit..ben onunlarına çözüm üretmeye çalışırken çok zorlanıyorum..
bu konuda ne önerirsin aplacım..
Sevgili kuzin apla..okudum ve derdinin büyük olduğunu mecazi de olsa gördüm..
bu sorunu çözmenin yolu çok basit kuzin aplaya sormak..dur bende kuzin aplaya danışayım...
büz böyle danışken o a da açlık tahtalıköy ziyareti yapar..sorun tamamen çözülmüş olur..
sana küçük bir tavsiyede bulunayım böyle mesajlar gelince facebook daki gibi ignore butonunu tıkla..
not. Allah gecinden versin
yiğite söyle aracı ortadan kessin arkasına restoran yapılmak üzere karavan kaynatsın..içine bir aşçı tutsun....açıktıkça yisin dursun..