Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

Kuzin aplacım yine ben yine bi maruzat..

son zamanlarda fark ettim başlarda nedenini bulamıyodum ama artık eminim..park sensörünün sesi karnımı acıktırıyo direksiyonu kemiriyorum ben de..direksiyonu kemirince susuyorum..su içince çişim geliyo..çişim gelince benzinciye uğruyorum..benzinciye uğrayınca benzin kokusundan kafa oluyorum..kafa olunca sapıtıyorum..sapıtınca yine acıkıyorum..yalvarıyorum bana bi çözüm bul engin tecrübelerinle..park sensörünün sesini değiştirdim geri vitese taktığımda rap müzik çalıyo ama sonuç yine aynı..park sensörünü söktüm yine bişi fark etmedi..ses çıkmasa da duymasam da sesi kulağıma geliyo..direksiyonu kemirmiyim diyorum ama o da bağımlılık yaptı..çok fena bi haldeyim sosyal hayatım sıfırın altına indi..sevgilim beni terk etti..patronum beni işten attı..apartmandakiler beni kendi evimden atmak istiyo..boylu poslu yerinde duramayan neşeli enerjik al benisi olan bi gencim ama son çare olarak canıma kıyıcam artık..
lütfen yardım et bana. !!

Sevigili Kuzin Apla...ben Kuzin Apla..bir derdim var..ve çare arıyorum..umarım bana yardımcı olursun..
derdimi şöyl anlatayım..çok dertli çok sorunlu..garip istekli bir okurumuz var adı yco nickli yiğit..ben onunlarına çözüm üretmeye çalışırken çok zorlanıyorum..
bu konuda ne önerirsin aplacım..

Sevgili kuzin apla..okudum ve derdinin büyük olduğunu mecazi de olsa gördüm..
bu sorunu çözmenin yolu çok basit kuzin aplaya sormak..dur bende kuzin aplaya danışayım...
büz böyle danışken o a da açlık tahtalıköy ziyareti yapar..sorun tamamen çözülmüş olur..
sana küçük bir tavsiyede bulunayım böyle mesajlar gelince facebook daki gibi ignore butonunu tıkla..

not. Allah gecinden versin

yiğite söyle aracı ortadan kessin arkasına restoran yapılmak üzere karavan kaynatsın..içine bir aşçı tutsun....açıktıkça yisin dursun..

Sevigili Kuzin Apla...ben Kuzin Apla..bir derdim var..ve çare arıyorum..umarım bana yardımcı olursun..
derdimi şöyl anlatayım..çok dertli çok sorunlu..garip istekli bir okurumuz var adı yco nickli yiğit..ben onunlarına çözüm üretmeye çalışırken çok zorlanıyorum..
bu konuda ne önerirsin aplacım..

Sevgili kuzin apla..okudum ve derdinin büyük olduğunu mecazi de olsa gördüm..
bu sorunu çözmenin yolu çok basit kuzin aplaya sormak..dur bende kuzin aplaya danışayım...
büz böyle danışken o a da açlık tahtalıköy ziyareti yapar..sorun tamamen çözülmüş olur..
sana küçük bir tavsiyede bulunayım böyle mesajlar gelince facebook daki gibi ignore butonunu tıkla..

not. Allah gecinden versin

yiğite söyle aracı ortadan kessin arkasına restoran yapılmak üzere karavan kaynatsın..içine bir aşçı tutsun....açıktıkça yisin dursun..

Kuzin aplacım sanırsam cinnet moduna girmek üzeresin..
bana cevap olarak yazdığın yazıyı bastırma yöntemini güvenlik kamerası yakalamış..ekranı fotokopi makinasına koymak çok süper bi fikir.. :D :D

kuzın hanım sıra bende:) ben sınıf ortalaması 75 olan sınavdan 29 aldım kalma ıhtımalım cok yuksek fakar gecmem lazım elım ayagım baglı sankı bırsey yapamıyorum :confused::confused:

Kuzin aplacım sanırsam cinnet moduna girmek üzeresin..
bana cevap olarak yazdığın yazıyı bastırma yöntemini güvenlik kamerası yakalamış..ekranı fotokopi makinasına koymak çok süper bi fikir.. :D :D

sevgili yiğit işte gördüğün üzere senin yazıcı olarak klonlanmış halin..
san kızıyor xxx i fotokopi makinasına koyuyor acısını kıvançtan çıkarıyor..

kuzın hanım sıra bende:) ben sınıf ortalaması 75 olan sınavdan 29 aldım kalma ıhtımalım cok yuksek fakar gecmem lazım elım ayagım baglı sankı bırsey yapamıyorum :confused::confused:

sevgili ömer öncelikle bir düzelme yapalım..hanım değil apla..
sorun elinin ayağının bağlı olmasından..dolayı ama bun şöyle çözebilirz..elin ayağın bağlı olarak bindiğin leonunsa gaza bir ayağıla basarsın..sonun kadar bas yani geçene kadar..
ama frene basabilir misin onu bilemiyorum..
diğer yöntem de herkes gibi yapabilirsin yani diğer 79 alanlar gibi..
sadece kopya çekmen yeterli:D

sevgili ömer öncelikle bir düzelme yapalım..hanım değil apla..
sorun elinin ayağının bağlı olmasından..dolayı ama bun şöyle çözebilirz..elin ayağın bağlı olarak bindiğin leonunsa gaza bir ayağıla basarsın..sonun kadar bas yani geçene kadar..
ama frene basabilir misin onu bilemiyorum..
diğer yöntem de herkes gibi yapabilirsin yani diğer 79 alanlar gibi..
sadece kopya çekmen yeterli:D

ya aplacım herkes senın gıbı ogretmen olsa keske :D kopya candır valaha haklısın kuzın apla fakat bende o yurek cok yok ya :mad::mad:

Sevgili Kuzin aplacığım...:)

Bizim forum da bi tane yco diye arkadaş var...Lakin kendisi çok iyidir ama her şeyi merak ediyo..Cevap vermekte zorluk çekiyorum..ne önerirsiniz...:)

ya aplacım herkes senın gıbı ogretmen olsa keske :D kopya candır valaha haklısın kuzın apla fakat bende o yurek cok yok ya :mad::mad:

hiç durma ilk kasap a fırla bir yürek al...aldıktan sonraki cevabım
bak artık senin de bir yüreğin..sınava gireken onu da yanına al

Sevgili Kuzin aplacığım...:)

Bizim forum da bi tane yco diye arkadaş var...Lakin kendisi çok iyidir ama her şeyi merak ediyo..Cevap vermekte zorluk çekiyorum..ne önerirsiniz...:)

sevgili sezgin..san tavsiyem ondan uzak durman..o na tavsiyem..ah merak merak..o merak ile ilgili ata sözler var dikkatli olmasını öneririm

Geri
Üst Alt