Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

sevigili simon..çok güzel konuya değinmişsin..
biliyorsun ki leon aslan demek..sen aslana şehirde binersen göze batar..
bir de ikinci durum var aslanı herkes bilir ama burnu değişmiş patileri büyümüş aslan..hatta derisi kaplanmış gözleri daha parlak bir aslanı görmemek elde değil...
tavsiyem o dur ki aslanı aslan yapmak ve sokağa salsak bile tasmasını elden bırakmasak..

Kuzin apla leon hangi dilde aslan demek?

sevgılı kuzin apla bir bayan arkadas sorusuna bır cevap aramıs ancak bır turlu bulamamıs umarım sen bulursun!! attıgı baska bır mesaj dan alıntı yaparak atıyorum

Sevgili xxxx abla ben 17 yaşında bir kızım internette kendime yeni bir erkek arkadaş edindim. Onu çok seviyorum.

O da beni seviyormuş. Bana seni ailemle tanştırıcam dedi. Buna çok sevindim. Beni evlerine davet etti. Ailesiyle tanştırmak için. Evlerine gittiğimde evde kimse yoktu. Bana birazdan gelirler dedi. Onları beklerken birer kola içelim dedi. Ben de olur dedim. Odasına geçtik, kolamızı içerken erkek arkadaşım birden uyumaya başladı. Güzin abla sence erkek arkadaşımın hastalığı ne ???

sevgılı kuzin abla bir bayan arkadas sorusuna bır cevap aramıs ancak bır turlu bulamamıs umarım sen bulursun!! attıgı baska bır mesaj dan alıntı yaparak atıyorum

Sevgili Güzin abla ?

sevgili kıvanç bu konuyu açtığımda çok mütavezi birn insandım..ama gün geçtikçe Kuzin Apla sevilmeye başladı bundan dolayı..Kuzin Apla nın burnu kalktı:cool:puhaha
şimdi senden istediğim şu dur..öncelikle Kuzin aBla:kizgin: yazmışsın lütfen hemen düzeltirmisin aPla olacak ve tabiki Kuzin Aplan kendi konusu için de başka bir abla :kizgin:dan atıf almışsın atıf alabilirsin ama atıf aldığın ismin yerine xxx koyarsan memnun olurum..şimdi senden istediğim düzelt butonuna basıp mesajı düzeltmen..bende hemen akabinde sana cevap yazacağım..
snob luğum için şimdiden özür dilerim:cool:

kuzin aplan izinde çocuğum...ben eltisiyim...Allahın sevdiği kuluymuşsun kızım

kuzin aplanız paslanıyor yok mu derdi olan..derman arayan..??

şu apple konusuna bi el at kuzin apla yeni bir model çıkmaya görsün herkes kapışıyo bu bi bağıımlılık hali aldı....

Geri
Üst Alt