Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

sevgili yiğit öncelikle son sorundan başlayalım..belindeki soğukluk muhtemelen..arabanda bulunan cat out dan kaçak giren havanın araba içinde yapmış olduğu negatif iklinmeden dolayıdır..ikinci ihtimalle arka cam'ın açık kalıyor ve rüzgar beline vurduğu için soğukluk hissediyorsundur..ama soğukluğunun kızlardan soğumanla ilgisi yok..
hanım arkaşlarlardan elektrik alamadığını onlara karşı bir soğukluk hissteğini yada hissetiğin sıcaklığını sadece 5 dakika sürdüğünü söylemişsin..
sana bir sorun ile ilgili bir cevap yazacağım..ama yorumdan önce son bir test'im olacak.
ilk olarak youtube'u açacaksın arama boşluğuna victorias secret angels yazacaksın çıkan bir kaç videoyu izleyeceksin..
bu videoları izledikten sonra da hala bir sıcaklık hissedemiyorsan..
ikinci test için..şunu yapacaksın
inşaat şirketlerinin yada müteahitlerin gittiği amele pazarın gideceksin..ve oradaki amelelere bakacaksın..
hala bir sıcaklık hissemiyorsan....
seni bir çiftliğe yönlendireceğim..

puhahapuhahapuhahapuhaha

puhahapuhaha:D:D:D
:eek::eek::eek:
kikikikikiki

Varol abim yine konuşturdu ya :D

sevgili yiğit öncelikle son sorundan başlayalım..belindeki soğukluk muhtemelen..arabanda bulunan cat out dan kaçak giren havanın araba içinde yapmış olduğu negatif iklinmeden dolayıdır..ikinci ihtimalle arka cam'ın açık kalıyor ve rüzgar beline vurduğu için soğukluk hissediyorsundur..ama soğukluğunun kızlardan soğumanla ilgisi yok..
hanım arkaşlarlardan elektrik alamadığını onlara karşı bir soğukluk hissteğini yada hissetiğin sıcaklığını sadece 5 dakika sürdüğünü söylemişsin..
sana bir sorun ile ilgili bir cevap yazacağım..ama yorumdan önce son bir test'im olacak.
ilk olarak youtube'u açacaksın arama boşluğuna victorias secret angels yazacaksın çıkan bir kaç videoyu izleyeceksin..
bu videoları izledikten sonra da hala bir sıcaklık hissedemiyorsan..
ikinci test için..şunu yapacaksın
inşaat şirketlerinin yada müteahitlerin gittiği amele pazarın gideceksin..ve oradaki amelelere bakacaksın..
hala bir sıcaklık hissemiyorsan....
seni bir çiftliğe yönlendireceğim..

tamamdır Kuzin aplacım..dediklerini yapıcam ama çiftlikte naapcam..

:D :D :D

Bu benzine ha zam geldi ha gelecek mazota geçersin o tavan yapar sonumuz ne olacak Kuzin Apla???

sebgili serhat bunun tek çözümü var..onu da şöyle özetleyeyim..
bundan sonra demek ki araba yarıştırmamlısınız..
bunun yerine en ugun olanını kullanın sidik yarıştırın diye bir tavsiyem olabilir
bkz alt resim
boys%20peeing.jpg

sebgili serhat bunun tek çözümü var..onu da şöyle özetleyeyim..
bundan sonra demek ki araba yarıştırmamlısınız..
bunun yerine en ugun olanını kullanın sidik yarıştırın diye bir tavsiyem olabilir
bkz alt resim
boys%20peeing.jpg

Abi ben pek yarışlara gitmem ama sen öyle diyosan tmm bunu yarıştırırız :D

Kuzin aplacım yine ben yine bi maruzat..

son zamanlarda fark ettim başlarda nedenini bulamıyodum ama artık eminim..park sensörünün sesi karnımı acıktırıyo direksiyonu kemiriyorum ben de..direksiyonu kemirince susuyorum..su içince çişim geliyo..çişim gelince benzinciye uğruyorum..benzinciye uğrayınca benzin kokusundan kafa oluyorum..kafa olunca sapıtıyorum..sapıtınca yine acıkıyorum..yalvarıyorum bana bi çözüm bul engin tecrübelerinle..park sensörünün sesini değiştirdim geri vitese taktığımda rap müzik çalıyo ama sonuç yine aynı..park sensörünü söktüm yine bişi fark etmedi..ses çıkmasa da duymasam da sesi kulağıma geliyo..direksiyonu kemirmiyim diyorum ama o da bağımlılık yaptı..çok fena bi haldeyim sosyal hayatım sıfırın altına indi..sevgilim beni terk etti..patronum beni işten attı..apartmandakiler beni kendi evimden atmak istiyo..boylu poslu yerinde duramayan neşeli enerjik al benisi olan bi gencim ama son çare olarak canıma kıyıcam artık..
lütfen yardım et bana. !!

Geri
Üst Alt