Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Kuzin Apla

şu apple konusuna bi el at kuzin apla yeni bir model çıkmaya görsün herkes kapışıyo bu bi bağıımlılık hali aldı....

sevgili serhat apple el atmam da diş atarım ve kalan kısmını da koparırım..bu işi kökünden çözmüş olurum..
steve'in de ne job'u kalır ne jabs'u..
büyük bi ihtimalle bu adam..bu cihazların içine bağmlılık yapıcı -E- harfi ile başlayan yanında sayıları olan katkı koyuyorlardır..
kısacası buna apple özütü diyorlar..

sevgili serhat apple el atmam da diş atarım ve kalan kısmını da koparırım..bu işi kökünden çözmüş olurum..
steve'in de ne job'u kalır ne jabs'u..
büyük bi ihtimalle bu adam..bu cihazların içine bağmlılık yapıcı -E- harfi ile başlayan yanında sayıları olan katkı koyuyorlardır..
kısacası buna apple özütü diyorlar..

işin özüne inmişin abi :D

kuzin apla benim bi maruzatım var..
bugünlerde aklıma gelip duruyo oturup düşünüyorum hatta nasıl düşünmem gerektiğini bile oturmadan düşünüyorum ama bulamıyorum..
balıklar su içer mi, balıklar terler mi. ??

:D :D :D :D :D

200küsür balığım var hep ıslaklar oraya buraya koş terliyo tabi yavrucaklar...puhaha

ah yiğidim..anşılan sen fazla düşünüyorsun..bu boşluktan oluşuyor..
sana tavsiyem çok acil bir sevgili bulman..varsa değiştirmen..aklını ona vermen ve balıklara vermemen..
cevabına gelince sular balık içer.. balıkların soğutma sistemi farklıdır..onlarda daimi intercooler olduğundan ve full su soğutmalı çalışıyorlar..dolayısı ile terletmiyen bir sistemleri ve hararete karşı pul korumaları var..

ah yiğidim..anşılan sen fazla düşünüyorsun..bu boşluktan oluşuyor..
sana tavsiyem çok acil bir sevgili bulman..varsa değiştirmen..aklını ona vermen ve balıklara vermemen..
cevabına gelince sular balık içer.. balıkların soğutma sistemi farklıdır..onlarda daimi intercooler olduğundan ve full su soğutmalı çalışıyorlar..dolayısı ile terletmiyen bir sistemleri ve hararete karşı pul korumaları var..

sevgilim bi balık kuzin apla.. :D :D
ben de alttaki adam gibiyim.. :D :D :D

http://www.izlesene.com/video/karisini-balikla-aldatan-adamin-drami/2022489 ..

puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha

sevgilim bi balık kuzin apla.. :D :D
ben de alttaki adam gibiyim.. :D :D :D

http://www.izlesene.com/video/karisini-balikla-aldatan-adamin-drami/2022489 ..

puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha puhaha

ana tavsiyem balığın üstüne kuma al balık seni terk edemez..

yanlız hala gülüyorum kırıldım..şu an çatlıyoru bu başlı başına bir konumuş yaww..konudan saptırdın beni..off..suyun içindeki cilveleri..kaçak et...:cool:

puhahapuhahapuhaha

yıktın kuzin aplanı

yiğit APLAN kurban olsun sanapuhahapuhahapuhaha

Kuzin Apla,
Tavukmu yumurtadan, yumurta mı tavuktan çıkar?

Geri
Üst Alt