plajhavlusu
Kayıtlı Üye
alp!! evden kovdularsa bana gelebilirsin
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yada Alp bohçasını alıp evden kaçtı.... Dün savaşla fotolar vardı ama acaba Savaşa mı kaçtı?
FN2 type-r'da aşağı yukarı 5bin TL'den fazla iş var... sırf beyin 1,5 2 bin lira civarı zaten.. headers egzoz ve emiş sisteminde 2000 lira var (farklı bi manifold vs) parasının dışında uzun bi süreç, motor açılacak, toplanacak, geri kapanacak, rodaj yapılacak, sonra ayar yapılması bile iş..
ve araba hafiflemesi için komple sökülmüş.. günlük binemeyeceğin bir araba haline gelmiş..
kullanması kesinlikle GTI'dan daha keyiflidir.. 9700 rpm dönüyor, yüksek sıkıştırma, hafif ve atmosferik.. bunların ne ifade ettiğini kullanmayan bilemez
ama bunun karşısında yazılım, downpipe, cutout, filtre ve dv'li, yaklaşık 1500 TL ve 1 günlük iş. en ufak hafifletme yok. anneni alıp migrosa götürebileceğin bi GTI..
ve hangi arabanın devrinde basılmışsa o geçiyor..
e sonuç yeterli değil mi?
Çaktırmadan koydum parçaları eve
Utku toplamda o arabaya harcanan miktar 15.000TL civarı. Ben toplamda 3.000TL civarı bişey ya harcadım yada harcamadım.
Ve hayla annemi migrosa götürmek zorundayım bazen puhaha
yada Alp bohçasını alıp evden kaçtı.... Dün savaşla fotolar vardı ama acaba Savaşa mı kaçtı?
kısacası Golf GTI tam bir market arabası diyebilirmiyiz Alp bey
alp!! evden kovdularsa bana gelebilirsin
Çok hızlı alışveriş yapabilirsin abi
Can ve Alp 10'ar kilo vermiş olsaydınız durum daha faklı olucakmış..85-87kg nedir ya..
FN2 type-r'da aşağı yukarı 5bin TL'den fazla iş var... sırf beyin 1,5 2 bin lira civarı zaten.. headers egzoz ve emiş sisteminde 2000 lira var (farklı bi manifold vs) parasının dışında uzun bi süreç, motor açılacak, toplanacak, geri kapanacak, rodaj yapılacak, sonra ayar yapılması bile iş..
ve araba hafiflemesi için komple sökülmüş.. günlük binemeyeceğin bir araba haline gelmiş..
kullanması kesinlikle GTI'dan daha keyiflidir.. 9700 rpm dönüyor, yüksek sıkıştırma, hafif ve atmosferik.. bunların ne ifade ettiğini kullanmayan bilemez
ama bunun karşısında yazılım, downpipe, cutout, filtre ve dv'li, yaklaşık 1500 TL ve 1 günlük iş. en ufak hafifletme yok. anneni alıp migrosa götürebileceğin bi GTI..
ve hangi arabanın devrinde basılmışsa o geçiyor..
e sonuç yeterli değil mi?
Ha ama şuna katılıyorum. GTI tek kişi olsa sonuç daha farklı olurdu. 2 boy oynardı sonuç.
Ama benim gözümde yine de tayyar gayet başarılı. Yürümez denilen FN2'nin o speclerdeki bi GTI'la yürümesi.
Ne yazmışım ben burda?ya bu cocuk bir kerede sussun !! aaa hondayı geçmişler desin !! çok mu zor
Harcanan para ve alınan güç konusunu tartışmak için bence yanlış 2 araç.
Sonuçta araçların 1'i atmosferik yüklenmiş. Ve atmosferik yüklemenin ne kadar pahalı ve alınan güçlerin de ne kadar kıt olduğunu bu işe azıcık heves eden herkes bilir zaten.
Ki o paralara tayyarı Turbolamak da mümkün.
Aileni alıp Migros'a daha hızlı şekilde götürebileceğin bir araba olur böylece