Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Golf GTI vs Type-R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can ve Alp 10'ar kilo vermiş olsaydınız durum daha faklı olucakmış..85-87kg nedir ya.. :D :D :D

bagajda 35 kilo çıkma arabada 3 kişi...... Keşke TypeR başarılı olsaydıda başarılıymış diyebilseydim GTI iyi yürümüş işin gerçeği bu göz görüyo... bende typeR hastasıyım ama typeR ın gtı karşısında 255hp olduğunu varsayarsak bu gidiş iyiyse kötü gidenlerine hiç ellememek lazım....

bagajında, stock downpipe, plastik motor kapağı ve doğal olarak stock filtre, 4L'den fazla yağ var..
yağ hariç o parçalar muhtemelen bagajından hiç çıkmayacak zaten.. :)

bagajında, stock downpipe, plastik motor kapağı ve doğal olarak stock filtre, 4L'den fazla yağ var..
yağ hariç o parçalar muhtemelen bagajından hiç çıkmayacak zaten.. :)

çıkartmış eve ve tartmış 32kilo abi dedi...

o parçaları ailesi görürse Alp'i arabasının bagajına koyar ve o içindeyken arabayı satarlar Serhat abim.. :D :D

dün telefonla konuştuk abi eve çıkarttım şşimdi tartıyorum dedi:) 32küsür kilo dedi o zaman şimdi alpin araba satılmışmıdır:)

dün telefonla konuştuk abi eve çıkarttım şşimdi tartıyorum dedi:) 32küsür kilo dedi o zaman şimdi alpin araba satılmışmıdır:)

2 seçenek var abi..ya ailesi hiç görmeden bi yerlere koydu...diğer seçenek Alp şuan bagajında ailesi akşam işten eve gelince arabayı bi galeriye bırakıcak.. :D :D

2 seçenek var abi..ya ailesi hiç görmeden bi yerlere koydu...diğer seçenek Alp şuan bagajında ailesi akşam işten eve gelince arabayı bi galeriye bırakıcak.. :D :D

yada Alp bohçasını alıp evden kaçtı.... Dün savaşla fotolar vardı ama acaba Savaşa mı kaçtı?

FN2 type-r'da aşağı yukarı 5bin TL'den fazla iş var... sırf beyin 1,5 2 bin lira civarı zaten.. headers egzoz ve emiş sisteminde 2000 lira var (farklı bi manifold vs) parasının dışında uzun bi süreç, motor açılacak, toplanacak, geri kapanacak, rodaj yapılacak, sonra ayar yapılması bile iş..
ve araba hafiflemesi için komple sökülmüş.. günlük binemeyeceğin bir araba haline gelmiş..
kullanması kesinlikle GTI'dan daha keyiflidir.. 9700 rpm dönüyor, yüksek sıkıştırma, hafif ve atmosferik.. bunların ne ifade ettiğini kullanmayan bilemez :)

ama bunun karşısında yazılım, downpipe, cutout, filtre ve dv'li, yaklaşık 1500 TL ve 1 günlük iş. en ufak hafifletme yok. anneni alıp migrosa götürebileceğin bi GTI..
ve hangi arabanın devrinde basılmışsa o geçiyor..
e sonuç yeterli değil mi?

Deneme zamani banada haber verin bende gelmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt