osman 1.8t
Kayıtlı Üye
dostum yarın akşam uygunsa buluşalım ve basın ekspreste rolü yapalım
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Turbo'nun motoru şişiyo atmosferikte yağ ısınıp şişmiyo mu?typerın 10000 tl ye aldığı gücü ben 2000 tl ye alıyorum ve video yorumu yapayım golfun intercooleri orjinal yani 2 basmadan sonra motor şişiyor o haliyle bile golf güzel yürümüş sadece intercooleri değişsin sonuç çok farklı olur golf uzar gider
Turbo'nun motoru şişiyo atmosferikte yağ ısınıp şişmiyo mu?
Ayrıca şu da var. Type-R'ın 10.000'e atmosferik olarak aldığı gücü siz 2.000TL ile alırsınız.
Type-R'ı Turbolamaya 10.000 harcayınca sizin ne kadar harcayıp o güçlere çıkmanız gerekir acaba?
Ne yazmışım ben burda?
Ayrıca herkes işine baksın. İstediğimi yazarım istediğim yere.
2dk. dur hayatında bi ilk olsun ben naapıyorum de..neyin peşindeyim de..amacım ne bu hayatta de..bi aşamadın kendini..
Sapanca org.'unda belliydi zaten..önümde manasız patiyle kalkmalar vs..
büyüyünce biraz daha farklı görürsün artık umarım dünyayı..
ayberk yazdıgını bır daha oku işimi değiştiririm yoksa
alp ben buyuk cogunluk adına konuştum artık herkes senın ıddıalasmalarından bıktı belkı google dan belkı baska yerden bı seylerı ogrenıyorsun bılıyorsun buna lafımız yok ama burda ınsanlara hayır senınkı yanlıs benımkı dogru dıyerek bıldıgın bılgının de kıymetını bırakmıyorsun
ALLAH bizlere
2tane goz vermıs 2kere ızleyelım dıye
2tane kulak vermiş 2 kere dinleyelım dıye
1 tane agız vermıs 1kere konusalım dıye
Yazdığım ne var orada?
İnsanlar helal GTI yazmış ben helal Type-R yazdım. Katılmak zorunda mıyım yazılanlara?
Buna karşılık bana ne yazılmış?
"ya bu çocuk bi kere sussun"