Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Golf GTI vs Type-R

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kımse zaten typeR a sende 3 de bas demedı,alp kendı denedı belkı ust vıteste denerse torktan faydalanabılır dıye,yıne dusuk kalıyordu.Ayrıca Vtec ın ne yaptıgı bızı baglamaz,vtec gecsın dıye denemeye gıtmedık oraya.Onların bız vtec altı kalıyoruz muhabbetıne gece boyunca sıcak baktık ses etmedık,b kere de bızım devrımızde basılsın dedık ondada alp gectı zaten.Bahsedılen stock turbo b gtı sonucta,5500 devırde 1 barın altına dusmus oluyor zaten ve dusmeye de devam edıyor.5500 devırde basıp 6800 de vıtes degısıp typeR vtec acsın dıye onun gonlunu yapmak sadece bızım gıbı ınsaflılar ıcın gecerlı bseydır:) Deneme yapılırken her ıkı tarafında ıstedıgı devırde yapılmalıdır olay bu kadar basıt

Kim ne derse desin bu video bana göre Type-R'ın başarısını gösteren bi video. Ki zaten ahım şahım bi farkta olmamış.
Zaten eşit koşullarda EP3'ün, FN2'ye 5 boy atan bi araç olduğunu göz önünde bulundurursak, ben bu videodan anlayacağımı anladım :)

Kim ne derse desin bu video bana göre Type-R'ın başarısını gösteren bi video. Ki zaten ahım şahım bi farkta olmamış.
Zaten eşit koşullarda EP3'ün, FN2'ye 5 boy atan bi araç olduğunu göz önünde bulundurursak, ben bu videodan anlayacağımı anladım :)

TypeR vtec acmadıgında gıtmıyosa o honda muhendıslerının sorunu:) Vıdeodakı araba guzel olmus ama Gtı da kendı devrınde agırlık fazlalıgına ragmen typeR ı gecıyor olması gercegını degıstırmıyor:) Ayrıca ılk vıdeoda ıkı araba kafa kafaya gıdıyor typeR ın devrı olmasına ragmen :)

TypeR vtec acmadıgında gıtmıyosa o honda muhendıslerının sorunu:) Vıdeodakı araba guzel olmus ama Gtı da kendı devrınde agırlık fazlalıgına ragmen typeR ı gecıyor olması gercegını degıstırmıyor:) Ayrıca ılk vıdeoda ıkı araba kafa kafaya gıdıyor typeR ın devrı olmasına ragmen :)

Ben o aracın sahibinin yerinde olsam gider VTEC killerları takar, VTEC altı üstü sorununu kaldırırdım ortadan zaten :)
Tayyarın devrinde, VW'nin bir üst viteste olması da Japon mühendislerini ilgilendirmiyo aynı bakış açısıyla :)
Videoların ikisini de izledim. Kafa kafaya gidiş göremedim ben. Kamera açısı da bunu görmek için gayet uygun.

Ha ama şuna katılıyorum. GTI tek kişi olsa sonuç daha farklı olurdu. 2 boy oynardı sonuç.
Ama benim gözümde yine de tayyar gayet başarılı. Yürümez denilen FN2'nin o speclerdeki bi GTI'la yürümesi.

Ben o aracın sahibinin yerinde olsam gider VTEC killerları takar, VTEC altı üstü sorununu kaldırırdım ortadan zaten :)
Tayyarın devrinde, VW'nin bir üst viteste olması da Japon mühendislerini ilgilendirmiyo aynı bakış açısıyla :)
Videoların ikisini de izledim. Kafa kafaya gidiş göremedim ben. Kamera açısı da bunu görmek için gayet uygun.

Can doğru söylüyor ilk vtec devrinde denediğimizde sonuç Başa baştı Ayberk. Tamtersine kamera açısı bunu görmek için hiç uygun değil. Bunu en uygun görecek kamera pozisyonu kameranın yan bakmasıdır.

Bu Tayyar son denediğim arabaydı birde. Sonuçta intercoolerım stock araba bir zaman sonra şişiyor. İlk bu tayyar ile deneseydim kesinlikle sonuç çok daha farklı olurdu..

ılk vıdeoyu b daha ızle ayberk Gtı zaten one cıkmaya basladıgı sırada typeR ın onune kamyon cıktı dıye alp e ben bırak dedım.Ust vıtes konusuna gelınce bu sadece b acıklama vıdeolardakı goruntunun nedenının bılınmesı adına.TypeR ın zaten 255bg dynosu oldugunu soyledı sahıbı,gtı da olsun olsun 260-270bg aralıgında olsun.TypeR ın sokuk oldugunu tek kısı zayıf b suruceye sahıp oldugunu goz onune al ve gtı ın 1355kg 85+87 kıloluk 2 kısı oldugunu da dusun ;)

Japon mühendisleri konusuna gelirsek: Japon mühendisleri ilk önce vtec açmama sorunuyla ilgilensinler. O akşam denediğimiz başka bir tayyar vtec açmadı :D:D:D

ya bu cocuk bir kerede sussun !! aaa hondayı geçmişler desin !! çok mu zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt