yigitkesgin
Kayıtlı Üye
parası neyse vereyim bana 9.2" multimedyayı getirin diyorum. Biz takamayız uymuyor diyorlar. Tamam siz takmayın ben olmazsa vitrine koyacağım onu diyorum. Ona da sipariş geçemiyoruz diyorlar ) Çok komik gerçekten...Bilgi icin tesekkurler hocam. Bu isin sorumlusu kesinlikle dogus oto. Araclari getirirken yapilan anlasmalar ile bu durumu netlestirmeleri gerekirdi ve eger boyle bir durum varsa bu araclari ulkemizde satarken full link aktivasyonu yapilacak diye satmamaliydi ! Biz de ona gore karar verip arac alirdik. Olmayan bir opsiyonu insanlari yaniltarak arac satarsan yarin bu araclari geri toplarsin. Hala opsiyon listesinde full link var ve bu araclar eminim hala aktivasyon yakin zamanda yapilacak diye satiliyor ! Dogus bu rezilligi kapatmak icin en kisa zamanda multimedia sistemlerini full link acik cihazlar ile degistirmeli ve insanlarin magduriyetini gidermelidir. Oyle rezil bir marka ki arac geleli 1 yil olmus ekstra donanimlar hala yok ! Genis ekran opsiyonu ve full link acik multimedia sistemini parasiyla bile alamiyoruz !
Ekstra donanimlarin ne zaman Turkiye’ye gelecegi ve multimedia sisteminin degisimi konusunu da sorabilir misiniz hocam ?