Bildigim kadariyla yurtdisinda satilan xperience donanimlarda 9.2” ekran gelirken bizim ulkemizde hala 8.25” ekran ve full link bile olmayan araclar satiliyor.
Hocam full link 8 ya da 9 inçlik ekranla alakalı değil.
Şu araca bakarsanız 8.25" ekranlı ve full link mevcut. Araç satılınca link ölebilir ama Doğuş'un websitesinde bu tarz araçlar bulmak mümkün.
Ayrıca en aşağıda İngiltere sitesinde de 8.2" ekranlı model (en boşu olsa da) mevcut. Ama bununla beraber modele dahil şekilde kablosuz full link de var.
Olay bunun bir aksesuar değil opsiyon olması. Yani araç fabrikadan bu donanımla çıkmadıysa eklenmesi çok basit bir iş değil. Önceki modellerde full link var ama deaktif şekilde satılıyordu. Makyajlı Ateca'da bazı araçlar direkt olarak full link olmadan satılıyor gibi duruyor. Yani ne yazılımı ne de donanımı mevcut olmayabilir araçta. Nasıl yağmur sensörü yoksa hem sensör hem de ön cam almanız gerekiyor, bunun için de ana ünitenin ve bazı CAN-BUS beyinlerinin değişmesi gerekebilir.
Android Auto ve Apple Carplay olan araçlarda örneğin aracın kendi navigasyon sistemi olmasa bile GPS anteni mevcuttur, telefonun GPS'ini kullanmazlar. Bunun olmaması bile çalışmaması için geçerli bir sebep.
Muhtemelen satış temsilcilerinin önceki modellerdeki bilgilerine dayanarak ezbere satış yapmalarından kaynaklı bir durum oluştu ve pek çok insanı mağdur etti. Ya da araçlar İspanya'ya sipariş edilirken kapalı gelsin fiyatlarını düşük tutalım ya da lisanstan da para kazanalım diye düşünürken aslında o özelliğin olmadığı araçlar sipariş edildi. Bayilerin de bununla ilgili bilgisi yoktu.
Her türlü mağduriyet var, benim de araç değiştireceğim dönemde Ateca'ya sadece bir bakıp değerlendirmeye almamamdaki temel sebeplerdendi. Hatta alacağım araçta (showroomdaki başka bir araç vs değil) bizzat çalışıyormu diye deneyerek aracı aldım. Gerçekten olmazsa olmazım özelliklerden çünkü.
Yasal olarak hak aramak tek çare gibi ama satıcıların ağzından çıkmış sözler dışında donanımın olduğunu herhangi bir yerde herhangi bir şekilde bildirmiyorsa (araca ait fatura, şasi numarasının olduğu bir donanım listesi, detaylı sipariş formu, üretim kaydı vb.) olumlu sonuç çıkması da pek mümkün olmayabilir. Olumlu sonuç çıksa bile teknik sebeplerden dolayı eklenemiyorsa gene birşey değişmez, en fazla bir miktar tazminat ödenir, konu kapanır. Bunları da hesaba katmak lazım.