Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

1.4 TDI zaten yazılım yaptıktan sonra alışana kadar kalkışta ve 2 ye aldığında sarıyor o yüzden 3ve 4 te uzuyor gibi geliyor insana yakın olsak senle denerdik REVO da ne gibi farklılık oldugunu görürdük ama yollar kesişirse muhahhak deneriz;)

1.4 TDI zaten yazılım yaptıktan sonra alışana kadar kalkışta ve 2 ye aldığında sarıyor o yüzden 3ve 4 te uzuyor gibi geliyor insana yakın olsak senle denerdik REVO da ne gibi farklılık oldugunu görürdük ama yollar kesişirse muhahhak deneriz;)

evet gorkem aynen dedigin gibi.. 4. vitesimi pek seviyorum :)
bekleriz istanbula :) benim baska yere gittigim yok :)

img0942m.jpg

bu gunden iki fotograf..
taze taze; mis gibi yeni yikanmis :D

riza kanka 1 dk ben yanlis mi goruyorum :) 1.6 bar ne laa ? olm cupra motor change mi yaptin ne yaptin haberimiz yok :)

Cenk dızellerın basınc degerı benzınlı gıbı deıl,2 bar basanı da var bende ılk gordugumde ne olyo demıstım :)

kazasız belasız yavrum bıyerıne nazar boncugu koy.anakrada bıldıgım 2 tane revo lu 1.4 tdı var bu arada

Bende Kara Tren'in 40 psi basarken resmi var. Yanlışlıkla basmışlar 1 kere :D 3 bar civarı yapıyo.

Geri
Üst Alt