Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

Yaw video çeksekte bu kadar duman varken pek çıkmazdı:DYalnız tünelde çok güzel oluyor aydınlık ve boş hemde düz yol gelemeyenler artık düşünsün:D
Belki Rıza video çekmiştir.Ama görüntüler aklımda var anlatabilirim:D

yok engin bende video cekmedim.. daha ilk denemelerim oldugundan ve suha ile yeni tanistigimiz icin hemen bi rekabet ortami olusmus gibi olmasini istemedigimden ozellikle lafini bile yapmadim..

gecenin hatirasi..

img0931c.jpg

baska bir kac fotograf daha cekmistim ama tamami igrenc cikmis :) eklemedim hic..

ayağınıza sağlık beyler :D sizden sonraki gelen araçlara acıdım valla :D puhahapuhaha

rıza bi ara ayarlıyalımda beraber duman atalım hatta daha fazla duman atsın diye kırsal motorin mi alsam ne yapsam :D

duman atmiyorsa bile attiririz o zaman furkan :) maksat tabiki muhabbet..

slm guzel sohbetler olmus araclarınızda yazılımmı var biraz bilgi alabilirmiym yani su su yazılım ne işe yarar deglde ben sunu yaptrdım eskiden su kadar hız yapıoken suan su kadar yapıom vb. gibi (son suratleri kac km?yakıt tuketimnde ne degsklik oldu?) bilgi alablrsem sevnrm...

slm guzel sohbetler olmus araclarınızda yazılımmı var biraz bilgi alabilirmiym yani su su yazılım ne işe yarar deglde ben sunu yaptrdım eskiden su kadar hız yapıoken suan su kadar yapıom vb. gibi (son suratleri kac km?yakıt tuketimnde ne degsklik oldu?) bilgi alablrsem sevnrm...

evet aracimda yazilim var..
3 gun once REVO dan yazilim yaptirdim aracima. turkiye de ilk oldu.. daha dyno ya cikartamadim aracimi ama onumuzdeki gunlerde dyno da olcmek istiyorum.. o zaman kesin sonuclari belirtecegim..
ama simdilik fark ettigim kadariyla 0-100 degeri 2sn kadar iyilesti.. 4vites de baya guzel tork uretiyor arac.. son hiz deneyemedim.. ama zaten son hizda cok bi artis olmaz..

Geri
Üst Alt