Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

Yok ya zorlamakla çıkan bi yapısı yok anladığım kadrıyla :)

ya sanayide 2 kırmızı dikiş attırırız bi de altına cupra plakası basırdık mıydı tamam dır ne gerek var :)

o ıslem sızın arbaaya olmaz dolma gıbı olur dıreksıyonlar orjınalı derı olsa olur ama suan rızanın ustundekıne kesınlıkle beter olur

Rızacım senin cupra zamanın gelmiş kardeşim anladığım kadarıyla.

Rıza sen cupra direksiyon al bende senin direksiyonu alarım haberin olsun:DAlıcın hazır.

xx

o ıslem sızın arbaaya olmaz dolma gıbı olur dıreksıyonlar orjınalı derı olsa olur ama suan rızanın ustundekıne kesınlıkle beter olur
aynen oyle; dolma gibi olmasindan korktugum icin yaptirmiyorum bende..
Rızacım senin cupra zamanın gelmiş kardeşim anladığım kadarıyla.
abicim getirseler 6L kasa tdi cupra yarin alirim. ama yeni kasayla falan isim olmaz..
Rıza sen cupra direksiyon al bende senin direksiyonu alarım haberin olsun:DAlıcın hazır.

sana airbag de bulmak lazim ama :)

Ben s-rider ile stylance aynı airbag kullanıyor diye biliyorum?

xx

senin direksiyonun bu degil de mi?

seat_ibiza_sx_004.jpg

bu degilse airbaglar degisecek..

Yok değil benimkinde fonksiyonlar yok.Zaten o yüzden seninkine talip oldumya:DAma airbag boyuntlarının aynı olduğunu sanıyordum yanlışmı biliyorum:

xx

Geri
Üst Alt