Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

tesekkur ederm rıza kardesm tr de ilk derken 1.4tdi ibiza ya ilk yazılımmı ?

rıza çok hızlıymışsın duyduğuma göre, deneyelim mi :D
maşallah memnun kaldın sanıyorum :) :)

Ankara'da yazılımlı 1.4 TDI var benim bildiğim. Hatta foruma da üyeydi Orkun diye bi arkadaşın aracıydı.

1.4 TDI ve yazılımlı bikaç araç var benim de bildiğim, şu an isimlerini hatırlamadığım.. zaten 2010 'da çıkan bi motor değil, uzun zamandır olan motor, normal :)

Rıza ve Engin arkadaşımızla dün akşam tanışma fırsatım oldu ve tanıştığımada bir kez daha memnun oldum. Rıza'nın aracı ön jantlar dışında çok güzel maşallah daha sıfır araba kokusuna sahip. Engin in aracıda yapmış olduğu 157 bin km ye göre oldukça diri ve karbon kaplamaları ilede şık.

Maksatımız revo yazılımı denemekti ve gerçekten güzel denemeler yaptık. 2.vites hızlanmaları ve 3. vites hızlanmları denedik benimde gözlemlediğim revo yazılım bu viteslerde standart bir araçtan biraz daha iyi ama iş 3. vitesin ortalarına ve 4. vitese gelince fark büyüyor.
Son hızda pek bir fark olacağını sanmıyorum ama ibre durmadan 190 km hıza ulaşabilir kanısındayım.Duman atıyor mu diye özellikle baktım 110-180km arası hiç bir duman göremedim bu hızların altındada Engin olmadığını söledi ve bu durum çok güzel bir olay işte.

İnşallah bir daha kine güzel videolar çekip paylaşabiliriz.

Ankara'da yazılımlı 1.4 TDI var benim bildiğim. Hatta foruma da üyeydi Orkun diye bi arkadaşın aracıydı.

1.4 TDI ve yazılımlı bikaç araç var benim de bildiğim, şu an isimlerini hatırlamadığım.. zaten 2010 'da çıkan bi motor değil, uzun zamandır olan motor, normal :)

beyler benim asil anlatmak istedigim 1.4 tdi motora REVO yazilim yaptiran ilk kisi benim anlaminda.. yapanlar kendileri soyledi :)
yoksa 1.4 tdi a yazilim yaptiran ilk degilim.. 15 yillik motor :)

Valla uzuldum katılamadıgımı sınırları baya zorlamıssınız anlasılan guzel bır gece olmus :)

beyler benim asil anlatmak istedigim 1.4 tdi motora REVO yazilim yaptiran ilk kisi benim anlaminda.. yapanlar kendileri soyledi :)
yoksa 1.4 tdi a yazilim yaptiran ilk degilim.. 15 yillik motor :)

çok konuşma rıza, al 2 ye.. :eek:

Geri
Üst Alt