Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
önümüzdeki hafta müsait olduğun bi akşam haberleşelim rıza zaten saat le ilgili bi soru var aklımda onunla ilgilide konuşuruzduman atmiyorsa bile attiririz o zaman furkanmaksat tabiki muhabbet..
evettesekkur ederm rıza kardesm tr de ilk derken 1.4tdi ibiza ya ilk yazılımmı ?
tamamdir furkan haftaya gorusuruz mutlaka.önümüzdeki hafta müsait olduğun bi akşam haberleşelim rıza zaten saat le ilgili bi soru var aklımda onunla ilgilide konuşuruz
Ankara'da yazılımlı 1.4 TDI var benim bildiğim. Hatta foruma da üyeydi Orkun diye bi arkadaşın aracıydı.
1.4 TDI ve yazılımlı bikaç araç var benim de bildiğim, şu an isimlerini hatırlamadığım.. zaten 2010 'da çıkan bi motor değil, uzun zamandır olan motor, normal![]()
beyler benim asil anlatmak istedigim 1.4 tdi motora REVO yazilim yaptiran ilk kisi benim anlaminda.. yapanlar kendileri soyledi
yoksa 1.4 tdi a yazilim yaptiran ilk degilim.. 15 yillik motor![]()