Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

ERK's RZ 014 ibiza TDI

riza kanka 1 dk ben yanlis mi goruyorum :) 1.6 bar ne laa ? olm cupra motor change mi yaptin ne yaptin haberimiz yok :)
benimkisi yine mutevazi cenk :) cok yuklenmiyor turboya.. 1,6 bar zaten peak. yururken 1,3 ile sabit gidiyor..
kazasız belasız yavrum bıyerıne nazar boncugu koy.anakrada bıldıgım 2 tane revo lu 1.4 tdı var bu arada
amin oguncum.. olabilir belki ama powershop turkiyede revoyu tek biz yapiyoruz; sende ilksin demisti :) keske daha cok olsa da kiyaslama yapabilsekk.
coiloverlar süper Rızacım. çok iyi yaptın alarak :eek:key::eek:key:
saol mehmet abii.. gercekten aracimda en begendigim sey oldu yani :)
Bende Kara Tren'in 40 psi basarken resmi var. Yanlışlıkla basmışlar 1 kere :D 3 bar civarı yapıyo.
moruk iyi o basincla firlamadi borular yerlerinden :)

Benim de stock 1,1 ile yürüyor. peak genelde 1,25 falan çıkıyor ama yanlışlıkla bi kere 1.4 yapmışlığım var nasıl oldu bende anlamadım motor da :) Yazılım farkı...

Benim de stock 1,1 ile yürüyor. peak genelde 1,25 falan çıkıyor ama yanlışlıkla bi kere 1.4 yapmışlığım var nasıl oldu bende anlamadım motor da :) Yazılım farkı...

oha; o nasil oldu gani oyle :rolleyes:

az zorla biraz bana yetiseceksin.. :)

kardeşim aslında yaptığım şey senin çok istediğin bişey ayrıca bana gerek bişiydi artık diğer siyahında galiba chip işi bitiyo spacer bide bikaç değişiklik yapılcak bu hafta sonrada gelsin resimler :D

yoksa direksiyon mu buldun emre?? ya da mercek ?? :D cok istedigim seylerden biri direksiyon digeri mercek :)

hadi o zaman merakla bekliyoruz onumuzdeki haftayii..

Rıza sen ne direksiyonu istiyosun? Ne güzel direksiyonun var yahu :)

gonul cupra direksiyonu istiyor erhan :)

airbagler ayni zaten. ebayden arastiriyorum.. biri 170euroya satiyor ama nakit istiyor. paypal falan kabul etmiyor..

oha; o nasil oldu gani oyle :rolleyes:

az zorla biraz bana yetiseceksin.. :)

Yok ya zorlamakla çıkan bi yapısı yok anladığım kadrıyla :)

gonul cupra direksiyonu istiyor erhan :)

airbagler ayni zaten. ebayden arastiriyorum.. biri 170euroya satiyor ama nakit istiyor. paypal falan kabul etmiyor..

ya sanayide 2 kırmızı dikiş attırırız bi de altına cupra plakası basırdık mıydı tamam dır ne gerek var :)

Geri
Üst Alt