Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

Onların adı da Type-R değil mi İsmail? Şimdi Cupra4, TR'ye gelmiyo diye, öyle bir araç yokmuş gibi mi davranalım :)

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

Mesela Tiff'in favori Hatchback'inin bi Type-R olduğundan da haberim var..

Tiff salak :D:D

Jeremy'nin favorisi GTI..

Onların adı da Type-R değil mi İsmail? Şimdi Cupra4, TR'ye gelmiyo diye, öyle bir araç yokmuş gibi mi davranalım :)

Yok sayma değil de; elimizdekileri değerlendirelim.Sonuçta gördüklerimiz,daha iyi sonuçlara ulaşmamızı sağlayacaktır.

Veyron ağır bi otomobil Ayberk.. 3'ü bi arada kahve gibi bişi olamaz hepsini bi anda alamazsın..sadece radyatör sayısına bak istersen..

bunun yanında maliyet konusunda bence fazla takılma neden..
VW'ye bu hızı aşıcak bi araba yap demedi kimse..bu hızı herkes rahatlıkla aşsın dursun sonra garajına çeksin yatsın uyusun evinde huzurla ertesi gün yine aynı şeyleri yapabilsin diye o paralar harcandı..ve yoktan var edildi nerdeyse her şey..binlerce km. test yapıldı motorun sadece soğultulması için harcanan para aklımda değil ama büyük bi meblağaydı doğal olarak..

daha iyisi derken dijital kliması,navigasyonu güvenlik sistemleri gibi her ortalamanın üstünde olan araçta olan özelliklerle özetle yabancıların söylediği tam karşılığı olan "reliability"i yakayalıp onu her araca yapamazsın o paraları harcamadan..
Sanayinin ne olduğunu bilmediğini, geçmiş zamanda kendin söylemiştin. Öğrenmeye de kapalı olduğun için, birşey diyemicem.

Tiff kaka Jeremy'ide babama sölicem bu nedir ya...

Sanayinin ne olduğunu bilmediğini, geçmiş zamanda kendin söylemiştin. Öğrenmeye de kapalı olduğun için, birşey diyemicem.

Ayberk ben sanayiyi bilmiyorum diye bişi söylediğimi hatırlamıyorum velakin benim anlayışım karşısında sen bilmiyorum diye yorumlamış olabilirsin..

Ayberk az değilsin ha :D
Jeremy'nin favorisi neden GTI desen söyleyemez. Ama yazıyo. Alp'in ciğerini bilirim ben :D

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:35 ----------

Ayberk ben sanayiyi bilmiyorum diye bişi söylediğimi hatırlamıyorum velakin benim anlayışım karşısında sen bilmiyorum diye yorumlamış olabilirsin..
Mesajların arasında bulmaya çalıştım da en fazla 5 sayfa görebildiğim için bulamadım. Hangi konu altında söylediğini de hatırlamıyorum o yüzden bulamadım.

---------- Post added at 01:46 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

Mesajını buldum Yiğit. Aynen şu şekilde yazmışsın:
"sanayide naaptıklarını biliyorum..
gerekirsa kaynak gerekirse yama bu..daha fazla yapabilcek bişileri yok zaten.."

Ben gördüğümle yorum yapmıyorum Erhan. Süren bir kişinin izlenimlerini buraya aktarıyorum. Bana ver, bende günlük olarak kullanırım aracı. Ama hiçbir zaman, sıradan bir araç gibi kullanımı kolay bir araç olduğunu söyleyemem..

Gördüğünle değil duyduğunla yorum yapıyosun.:rolleyes:

Geri
Üst Alt