Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

Veyron'a kayıyosa konu..

Veyron'u annem bile rahatlıkla kullanır o derece iyi bi dengesi vardır..
gündelik hayatta tamamen bi Golf'ten farksızdır..
fren ve viraj performansı ondan hızlılardan daha iyidir..
içinde her türlü lüks vardır..400'ü aştıktan sonra bi dk. bi yağına suyuna bakmamız lazım demeye gerek yoktur..

diye gider...
Veyron'u bir arkadaşımın babası, test sürüşü yaptı. İstanbul'da lansmanı ve özel kişilere test sürüşü yaptırdılar. Bu test sürüşünü yapan birinin, ağzından çıkanları buraya aktarayım:
Günlük olarak kullanılması imkansız. Trafikte kullanırken öndeki araçlara aramda 10 metre mesafe bırakmam gerekiyo. Gaza dokunduğun anda öndeki aracın dibindesin.
400'ü de her yerde aşacak araç değil Veyron. Abartmayın o kadar Veyron'u.. 400'ü aştıktan sonra benzinine, lastiklerin durumuna ne kadarda bi bakmak gerekiyo bilgin var mı? Ya da bakım aralıkları ve bakım masrafıyla ilgili?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:01 ----------

ayberk tamponum nasıl olmus onusole sen.şimdi bu tamponu taktım ya araba dahamı az yakıcak.???

hadi alp bu soruma cvp ver bakalım...tampondan dolayı aracım daha az yakarmı?
Ogün dur bulandırma konuyu iyice :D Zaten Veyron'a kaydı konu :D

İnsanlar Honda'yı, sadece Türkiye'deki modellerden ibaret sandığı için böyle oluyo İsmail :) Mesela EP3 Type-R'ın 220hp'lik versiyonu da var. Integra R'da da aynı motor var hatta..

turkıyede satışı olmayan cupra lımıted edıtıonda var 310 hp... bazı modeller satılmıyor burada...;)

turkıyede satışı olmayan cupra lımıted edıtıonda var 310 hp... bazı modeller satılmıyor burada...;)
Cupra'yı alıp bi chip takıyosun, oluyo sana Limited Edition Şemun :D

---------- Post added at 01:07 ---------- Previous post was at 01:06 ----------

Ayrıca Honda'nın satılmayan modelleri, sayılı modeller değil. Seat'dakiler Limited Edition. Honda'nın seri üretim olan birçok modeli TR'de yok.

Veyron'u bir arkadaşımın babası, test sürüşü yaptı. İstanbul'da lansmanı ve özel kişilere test sürüşü yaptırdılar. Bu test sürüşünü yapan birinin, ağzından çıkanları buraya aktarayım:
Günlük olarak kullanılması imkansız. Trafikte kullanırken öndeki araçlara aramda 10 metre mesafe bırakmam gerekiyo. Gaza dokunduğun anda öndeki aracın dibindesin.
400'ü de her yerde aşacak araç değil Veyron. Abartmayın o kadar Veyron'u.. 400'ü aştıktan sonra benzinine, lastiklerin durumuna ne kadarda bi bakmak gerekiyo bilgin var mı? Ya da bakım aralıkları ve bakım masrafıyla ilgili?

---------- Post added at 01:02 ---------- Previous post was at 01:01 ----------

Ogün dur bulandırma konuyu iyice :D Zaten Veyron'a kaydı konu :D

istanbul trafiğinde hergün kullanılan bir veyron var.

bakım masraflarına hiç girme bence Ayberk Veyron'u geçenlerin ne bütün dünyaya parça sağlama olayı ne de bi Golf gibi garantisi var..velakin diğerlerinin parçaları kim bilir ne kadar ve ne kadar zamanda bulunuyo..burdaki Veyron'un bi ara bakım için parça beklediğini duymuştum ama hala beklediğini hiç duymadım..zaten beklemesi de doğal o kadar pahalı parçaları kimse stok yapmaz..

her yerde aşamaz evet herhangi bi aracın son hızını görmesi kadar bi süre yeterli aşağı yukarı..
o arkadaşın babası şanslıymış hakkaten ben de isterdim velakin araç otomatik biliyosun..trafikteyken oto. şanzumanla gaz verilmez direkt..frenden tamamen kaldırıldıktan sonra gerekiyosa gaz verilir..sanırım orda bu olay unutulmuş..daha iyi bi fren sistemi seri üretim hiç bi araçta yok..

depo ağzına kadar doluyken max. performansta 10-12dk.'da bitiyo..lastiklerin limiti 15-20dk zaten.. :)
velakin Michelin yapmıştı sanırım onların tam anlamıyla özel lastiklerini..ne o ebat ne de hamuru vardı dünyada..onu geçenler de o arge'nin mevyesini yiyo şuanda..

istanbul trafiğinde hergün kullanılan bir veyron var.
Ben kullanılmıyo demedim zaten. Yiğit'in, günlük kullanımda bi Golf'ten farkı yok demesi üzerine yazdım o mesajı. 34 MB 164 galiba o Veyron'un plakası hatta..

---------- Post added at 01:11 ---------- Previous post was at 01:08 ----------

bakım masraflarına hiç girme bence Ayberk Veyron'u geçenlerin ne bütün dünyaya parça sağlama olayı ne de bi Golf gibi garantisi var..velakin diğerlerinin parçaları kim bilir ne kadar ve ne kadar zamanda bulunuyo..burdaki Veyron'un bi ara bakım için parça beklediğini duymuştum ama hala beklediğini hiç duymadım..zaten beklemesi de doğal o kadar pahalı parçaları kimse stok yapmaz..
depo ağzına kadar doluyken max. performansta 10-12dk.'da bitiyo..lastiklerin limiti 15-20dk zaten.. :)
velakin Michelin yapmıştı sanırım onların tam anlamıyla özel lastiklerini..ne o ebat ne de hamuru vardı dünyada..onu geçenler de o arge'nin mevyesini şuanda..
Türkiye'de Bugatti servisi nerde var mesela? Bakımı nerede nasıl yapılıyor? Lastik ebadı bile arabaya özel. M Supra'da modifiye edilerek o güce getirilmiş bir araç. Üzerindeki parçalar zibille bulunuyo.. Veyron kadar kaliteli olmayabilir. Ama Veyronun 100'de 1'i paraya mal ettiğini düşünürsen...

Ben kullanılmıyo demedim zaten. Yiğit'in, günlük kullanımda bi Golf'ten farkı yok demesi üzerine yazdım o mesajı. 34 MB 164 galiba o Veyron'un plakası hatta..

Senin dediğine değil Veyron'u test eden kişi için dedim. öndekine 10metre falan istanbulda mümkün değil zaten öyle bir kullanım biçimi ama veyron hergün leventte bebekte trafikte. Hatta 2. servis bakımına gitti diye biliyorum araç heralde 5.000km yi devirdi :)

Niye plakamı veriyosun ? bilinmek istemiyodum ben terbiyesiz. ahuhahaha :D

Geri
Üst Alt