Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

zaten okunduğunu biliyorum Ayberk..
velakin alan içinde oynaşmak yerine sadece bilgilerin konuşulmasını tercih ederim seni bilmem ama.. ;)

Yiğit size dedim değilmi madem anlaşamıyorsunuz birbirinizden alıntı yapmayın die...

benim anlaşamadığım söyledikleri kardeşim, Ayberk değil..
somut bi isim değil benim için hayatımda görmedim etmedim..velakin mağarada yaşamıyoruz herkes bi kültür ve eğitim seviyesinde burda..anlaşmak o kadar zor değil lakin ama.. :) ;)

Ozaman neden birbirinizden şikayetçisiniz olmamak istiyorsanız yazmayın birbirinize...

Ozaman neden birbirinizden şikayetçisiniz olmamak istiyorsanız yazmayın birbirinize...

ben aşılan çizgilerden şikayetçi oldum hep kardeşim dediğim gibi somut olarak hayatımda yeri yok..daha fazla şikayetçi olabilceğim yer de yok yani.. :)

Hemen hemen her konu başlığı altında didişmeye başladınız..Bırakın artık insanlar soğuyor...

Hemen hemen her konu başlığı altında didişmeye başladınız..Bırakın artık insanlar soğuyor...
Yoo ben didişmiyorum. Nerden çıktı bu genelleme? Konu bu sayfanın başında kişisel boyuta geldi bende cevap yazmadım..

Tiff salak :D:D

Jeremy'nin favorisi GTI..

Tiff kaka Jeremy'ide babama sölicem bu nedir ya...

Alp bazen yapıyo böyle :D

Jeremy'nin favorisi neden GTI desen söyleyemez. Ama yazıyo. Alp'in ciğerini bilirim ben :D

---------- Post added at 01:38 ---------- Previous post was at 01:35 ----------

Mesajların arasında bulmaya çalıştım da en fazla 5 sayfa görebildiğim için bulamadım. Hangi konu altında söylediğini de hatırlamıyorum o yüzden bulamadım.

---------- Post added at 01:46 ---------- Previous post was at 01:38 ----------

Mesajını buldum Yiğit. Aynen şu şekilde yazmışsın:
"sanayide naaptıklarını biliyorum..
gerekirsa kaynak gerekirse yama bu..daha fazla yapabilcek bişileri yok zaten.."

Şaka amaçla yazdım zaten :)

Ama şuda bir gerçek Jeremy Clarkson GTI'ı tercih ediyor. Bunun nedeninede hem hızlı olup hemde günlük hayata uyumlu bir araba olmasını gösteriyor. EP3 Civic tur zamanı olarak top gear pistinde daha hızlı olsada Jeremy yine GTI diyor, işte videosu:

http://www.youtube.com/watch?v=7c0NzOWb23w

Ayberk 'Ciğerini bilirim' derken??

---------- Post added at 03:32 ---------- Previous post was at 03:25 ----------

Pardon yanlış video koymuşum. Ayberk bunun sonunu izle anlarsın Jeremy Clarksonın neden GTI ı tercih ettiğini.

http://www.youtube.com/watch?v=d0oCc2f6d4A

---------- Post added at 03:40 ---------- Previous post was at 03:32 ----------

ayberk tamponum nasıl olmus onusole sen.şimdi bu tamponu taktım ya araba dahamı az yakıcak.???

hadi alp bu soruma cvp ver bakalım...tampondan dolayı aracım daha az yakarmı?

Ne alaka yaw :D:D

Güzel olmuş hayırlısıyla kullan :)

---------- Post added at 03:40 ---------- Previous post was at 03:40 ----------

Bu arada Tiff GTI ile vRS kıyaslandığında vRS'i tercih ediyor :)

Geri
Üst Alt