Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

Senin dediğine değil Veyron'u test eden kişi için dedim. öndekine 10metre falan istanbulda mümkün değil zaten öyle bir kullanım biçimi ama veyron hergün leventte bebekte trafikte. Hatta 2. servis bakımına gitti diye biliyorum araç heralde 5.000km yi devirdi :)

Ben gördüğümle yorum yapmıyorum Erhan. Süren bir kişinin izlenimlerini buraya aktarıyorum. Bana ver, bende günlük olarak kullanırım aracı. Ama hiçbir zaman, sıradan bir araç gibi kullanımı kolay bir araç olduğunu söyleyemem..

Türkiye'de Bugatti servisi nerde var mesela? Bakımı nerede nasıl yapılıyor? Lastik ebadı bile arabaya özel. M Supra'da modifiye edilerek o güce getirilmiş bir araç. Üzerindeki parçalar zibille bulunuyo.. Veyron kadar kaliteli olmayabilir. Ama Veyronun 100'de 1'i paraya mal ettiğini düşünürsen...

Bugatti VW'nin biliyosun herhangi bi VW servisinden parçaları da getirtilir işçiliği de eğitimini almadıkları için 1-2 günde yapılır..

günlük kullanımda farkı yok derken açıyım biraz..
konfor, görüş açıları gibi şeylerden bahsediyorum..

Ayberk M Supra aynı gücü üretiyo olabilir velakin ilettiğini bilmiyorum ama Veyron 2K'ne yakın ya da daha fazla güç üretiyo krankta o ilettiği..
hadi onu da geçelim ne viraj alımı ne de duruşu kıyaslanamaz zaten Veyron'la..

Bugatti VW'nin biliyosun herhangi bi VW servisinden parçaları da getirtilir işçiliği de eğitimini almadıkları için 1-2 günde yapılır..

günlük kullanımda farkı yok derken açıyım biraz..
konfor, görüş açıları gibi şeylerden bahsediyorum..

Ayberk M Supra aynı gücü üretiyo olabilir velakin ilettiğini bilmiyorum ama Veyron 2K'ne yakın ya da daha fazla güç üretiyo krankta o ilettiği..
hadi onu da geçelim ne viraj alımı ne de duruşu kıyaslanamaz zaten Veyron'la..
Top Gear serisini takip ediyosun. Pistte hangi araçlar Veyron'u geçti onu da biliyosundur. Veyron, pist performansı çok üst seviyede olan bir araç değil. Ki Veyron'dan çok daha az maliyetle, Veyron'dan çok daha iyisini yaptırabilirsin.

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

Nerden biliyosun nan :confused:

Lpg yi takan adam kör oldu olum o derece :D
Allah'ın sopası yok :D

İnsanlar Honda'yı, sadece Türkiye'deki modellerden ibaret sandığı için böyle oluyo İsmail :) Mesela EP3 Type-R'ın 220hp'lik versiyonu da var. Integra R'da da aynı motor var hatta..

Ben TR'den bahsediyorum Ayberk, dediğin doğru o modeller gelmiyor.Ama o modeller gelmiyor diye TR'deki Typer'ları kıyasa tutmayacak değiliz değil mi?

Top Gear serisini takip ediyosun. Pistte hangi araçlar Veyron'u geçti onu da biliyosundur. Veyron, pist performansı çok üst seviyede olan bir araç değil. Ki Veyron'dan çok daha az maliyetle, Veyron'dan çok daha iyisini yaptırabilirsin.

---------- Post added at 01:19 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

Allah'ın sopası yok :D

Aynı Top Gear Veyron'u Car of the Decade seçti haberin vardır inş. :)

Ben TR'den bahsediyorum Ayberk, dediğin doğru o modeller gelmiyor.Ama o modeller gelmiyor diye TR'deki Typer'ları kıyasa tutmayacak değiliz değil mi?
Onların adı da Type-R değil mi İsmail? Şimdi Cupra4, TR'ye gelmiyo diye, öyle bir araç yokmuş gibi mi davranalım :)

---------- Post added at 01:22 ---------- Previous post was at 01:21 ----------

Aynı Top Gear Veyron'u Car of the Decade seçti haberin vardır inş. :)

Mesela Tiff'in favori Hatchback'inin bi Type-R olduğundan da haberim var..

Veyron ağır bi otomobil Ayberk.. 3'ü bi arada kahve gibi bişi olamaz hepsini bi anda alamazsın..sadece radyatör sayısına bak istersen..

bunun yanında maliyet konusunda bence fazla takılma neden..
VW'ye bu hızı aşıcak bi araba yap demedi kimse..bu hızı herkes rahatlıkla aşsın dursun sonra garajına çeksin yatsın uyusun evinde huzurla ertesi gün yine aynı şeyleri yapabilsin diye o paralar harcandı..ve yoktan var edildi nerdeyse her şey..binlerce km. test yapıldı motorun sadece soğultulması için harcanan para aklımda değil ama büyük bi meblağaydı doğal olarak..

daha iyisi derken dijital kliması,navigasyonu güvenlik sistemleri gibi her ortalamanın üstünde olan araçta olan özelliklerle özetle yabancıların söylediği tam karşılığı olan "reliability"i yakayalıp onu her araca yapamazsın o paraları harcamadan..

Geri
Üst Alt