Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Gördüğünle değil duyduğunla yorum yapıyosun.
Bu aynen şunun gibi bişey. VW Phaeton'a da binebilirsin, Rolls Royce ya da Maybach'a da binebilirsin. Rolls Royce ya da Maybach'ın o paralara araç satmaları, bunun daha ucuza mal edilemediğini göstermez.Ayberk VW Veyron'a dönüşü belki de hiç olmayacak paralar harcadı amaçları uğruna eğer daha ucuza mal etmenin bi yolu olsaydı gelir Ankara oto sanayisinde üretilerdi..
Duyduğumla yorum yapmıyorum. Süren adamın söylediklerini yazıyorum. Yorum değil..
Yani diyorum ki, bana ait bi yorum yazmıyorum buraya. Kendi yorumum değil. Süren kişinin, ağzından çıkanları buraya aynen yazdım. Sen anlamak istemezsen ben bişey yapamam kusura bakma.Bu nasıl bir cümle Ayberk olmamış. Demek istediğini anlatamadın sanırım.
Yani diyorum ki, bana ait bi yorum yazmıyorum buraya. Kendi yorumum değil. Süren kişinin, ağzından çıkanları buraya aynen yazdım. Sen anlamak istemezsen ben bişey yapamam kusura bakma.
Şu noktaya geliyoruz işte Yiğit. Sana göre sanayinin ne olduğu belli. Yapılabilecek işler belli. Artık bilmediğin için mi diyim öyle bildiğin için mi diyim adını sen koy. Yani senin bildiklerinle zaten sanayide kaput açmayı bilen adam yok.Ayberk ucuza mal ettiğin bütün parçaları alt alta toplasan bile Veyron üretmeye kalktığında max. 100/1'i bile etmez..velakin yoktan var etmek diyorum onun beyni onun kaputuyla olur mu sence..
Süren kişi az önce yanımdaydı. Ben laptopun başından kalktım, o yorumu kendi yazdı. Şimdi oldu mu Erhan?İşte o yazdığına duyduğunu yazmak deniyor Ayberk
Duyduğuma mı, gördüğüme mi inanayım diye bir laf vardır hatta.
Yani senin bildiklerinle zaten sanayide kaput açmayı bilen adam yok.
Süren kişi az önce yanımdaydı. Ben laptopun başından kalktım, o yorumu kendi yazdı. Şimdi oldu mu Erhan?
İstediğin adı sen koy Yiğit. Daha ucuza, daha iyisi her zaman vardır..sen ucuza kapatma diyosun Ayberk, ben sıfırdan üretme diyorum farkındasın dimi. ??
bu arada bu cümle aşağılayıcı bi cümledir ki forum kurallarında Yunus'un banlanma maddesiyle aynı kefededir haberin olsun..