Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

CUPRA - TYPE-R videoları

Ayberk VW Veyron'a dönüşü belki de hiç olmayacak paralar harcadı amaçları uğruna eğer daha ucuza mal etmenin bi yolu olsaydı gelir Ankara oto sanayisinde üretilerdi.. :) ;)

Gördüğünle değil duyduğunla yorum yapıyosun.:rolleyes:

Duyduğumla yorum yapmıyorum. Süren adamın söylediklerini yazıyorum. Yorum değil..

---------- Post added at 01:56 ---------- Previous post was at 01:49 ----------

Ayberk VW Veyron'a dönüşü belki de hiç olmayacak paralar harcadı amaçları uğruna eğer daha ucuza mal etmenin bi yolu olsaydı gelir Ankara oto sanayisinde üretilerdi.. :) ;)
Bu aynen şunun gibi bişey. VW Phaeton'a da binebilirsin, Rolls Royce ya da Maybach'a da binebilirsin. Rolls Royce ya da Maybach'ın o paralara araç satmaları, bunun daha ucuza mal edilemediğini göstermez.
Sana basit bir örnek vereyim. EVO 6 TME'nin silecek beynine servis, 650TL fiyat verdi montaj hariç. Sanayide aynı beyin yerine TOFAŞ'ın silecek beynini taktırdık, 20 lira verdik..
Demekki yama ve kaynaktan başka şeyler de yapılabiliyomuş..

Ayberk ucuza mal ettiğin bütün parçaları alt alta toplasan bile Veyron üretmeye kalktığında max. 100/1'i bile etmez..velakin yoktan var etmek diyorum onun beyni onun kaputuyla olur mu sence.. :)

Bu nasıl bir cümle Ayberk olmamış. Demek istediğini anlatamadın sanırım.
Yani diyorum ki, bana ait bi yorum yazmıyorum buraya. Kendi yorumum değil. Süren kişinin, ağzından çıkanları buraya aynen yazdım. Sen anlamak istemezsen ben bişey yapamam kusura bakma.

Yani diyorum ki, bana ait bi yorum yazmıyorum buraya. Kendi yorumum değil. Süren kişinin, ağzından çıkanları buraya aynen yazdım. Sen anlamak istemezsen ben bişey yapamam kusura bakma.

İşte o yazdığına duyduğunu yazmak deniyor Ayberk ;)

Duyduğuma mı, gördüğüme mi inanayım diye bir laf vardır hatta.

Ayberk ucuza mal ettiğin bütün parçaları alt alta toplasan bile Veyron üretmeye kalktığında max. 100/1'i bile etmez..velakin yoktan var etmek diyorum onun beyni onun kaputuyla olur mu sence.. :)
Şu noktaya geliyoruz işte Yiğit. Sana göre sanayinin ne olduğu belli. Yapılabilecek işler belli. Artık bilmediğin için mi diyim öyle bildiğin için mi diyim adını sen koy. Yani senin bildiklerinle zaten sanayide kaput açmayı bilen adam yok.
Birde şunları araştırman lazım. Mesela, TDI sport orjinal turbosu serviste 6.500TL. Aftermarket parçalara baktığın zaman, çok daha ucuza çok daha iyilerini alabildiğini görebilirsin.
Sana verdiğimse sadece bir örnek..

---------- Post added at 02:09 ---------- Previous post was at 02:07 ----------

İşte o yazdığına duyduğunu yazmak deniyor Ayberk ;)

Duyduğuma mı, gördüğüme mi inanayım diye bir laf vardır hatta.
Süren kişi az önce yanımdaydı. Ben laptopun başından kalktım, o yorumu kendi yazdı. Şimdi oldu mu Erhan?

sen ucuza kapatma diyosun Ayberk, ben sıfırdan üretme diyorum farkındasın dimi. ??

Yani senin bildiklerinle zaten sanayide kaput açmayı bilen adam yok.

bu arada bu cümle aşağılayıcı bi cümledir ki forum kurallarında Yunus'un banlanma maddesiyle aynı kefededir haberin olsun.. ;)

sen ucuza kapatma diyosun Ayberk, ben sıfırdan üretme diyorum farkındasın dimi. ??

bu arada bu cümle aşağılayıcı bi cümledir ki forum kurallarında Yunus'un banlanma maddesiyle aynı kefededir haberin olsun.. ;)
İstediğin adı sen koy Yiğit. Daha ucuza, daha iyisi her zaman vardır..
Aşşağılayıcı bi cümle olduğunu düşünüyosan, yönetime ilet. Mesela ben mesajını ilettim, gerekenler yapılacak. Sende aynı şekilde yapabilirsin.

Geri
Üst Alt