muratcantona
Kayıtlı Üye
bırbırne yakın degerlere sahıp araclar sadece tarzları farklı farklı hedef kıtleye hıtab edıyorlar
aynen abı dedıgın gıbı ...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
bırbırne yakın degerlere sahıp araclar sadece tarzları farklı farklı hedef kıtleye hıtab edıyorlar
Stock olarak kıyaslaman için buraya arabalar yazıyorum İsmail kıyasla
EK9 Type-R ile Cupra2
EP3 Type-R ile Leon MK1 Cupra 1.8T ya da Cupra4
FD2 Type-R ile Leon MK2 Cupra ya da Cupra R.
turkıyede fn2 type r var fd2 sedan type r
Biliyorum Ogün Türkiye'de EK9 Type-R'da yok..
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
Seninki 150 Kötü seninkiNiye tartışıyım nan senle hatırlatıyorum sadece öyle dedigini şimdi 150 yazınca heh ayberk öğrenmiş sonunda 150 hp oldugunu dedim içimden bu arada konuyu cacık ettin nan
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Bunu da geçen var. Çok hemde.hadı bakalım bunu kım gecıyor tartısın bakalım bunuda gorelım
Yani diosun ki; ''EK9 Typer vardıda biz mi Cupra geçmedik''
sana yazmamıstım alp e yazmıstım cunku ılk o yazmıtı karıstı sanırım
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:50 ----------
Seninki 150 Kötü seninki
---------- Post added at 00:52 ---------- Previous post was at 00:52 ----------
Bunu da geçen var. Çok hemde.
ya stock sekılde mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor
ya stock sekılde mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor
conta kil bul
İnsanlar Honda'yı, sadece Türkiye'deki modellerden ibaret sandığı için böyle oluyo İsmail Mesela EP3 Type-R'ın 220hp'lik versiyonu da var. Integra R'da da aynı motor var hatta..Yani diosun ki; ''EK9 Typer vardıda biz mi Cupra geçmedik''
Stock şekilde geçen de var. Uzunda da kısada da. Oynanmışlara girersek zaten, say say bitmez.ya stock sekılde mclaren f1 gecıyor ama uzunda gecemıyor dragta alıyor aracın agır kalması yuzunden ronaldoda gecıyor