Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün ön camıma maslakta bildiğiniz okuz gibi çakıl taşı geldi ve nokta kadar camı çatlattı. Bugun de bayağı ilerledi çatlak. Yakında bakıma giricem o sırada değiştirim diye düşünüyorum. Bir de plakalara yeni bir led taktım yine olmadı yine olmadı ya:( 3 saniye yanıyor sonra sonuyor. Bir turlu çozüm bulamadım bu konuya.

dışını yıkattım içi 1-2 hafta daha gider gibi görünüyo :D

Dün ön camıma maslakta bildiğiniz okuz gibi çakıl taşı geldi ve nokta kadar camı çatlattı. Bugun de bayağı ilerledi çatlak. Yakında bakıma giricem o sırada değiştirim diye düşünüyorum. Bir de plakalara yeni bir led taktım yine olmadı yine olmadı ya:( 3 saniye yanıyor sonra sonuyor. Bir turlu çozüm bulamadım bu konuya.

kardeşim cam için acele etme bi gün araba serviste kapalı alanda dursun değiştikten sonra..
diğeri ben 6. çift ampulde buldum yananları daha yolun var.. :D :D

kardeşim cam için acele etme bi gün araba serviste kapalı alanda dursun değiştikten sonra..
diğeri ben 6. çift ampulde buldum yananları daha yolun var.. :D :D

öyle yapıyım diyorum Yiğidim. Bahar tatilinde 1 hafta boşum nasılsa hem bakımı aradan çıkar hem de bu işleri yaptırırım. Ama şu plaka işi iyice sinir etmeye başladı. Senikiler led mı?

evet led kardeşim tekinin üzerinde 8 led var..

geçmiş olsun, benim de sol yan camımdan kulağımın dibine kadar ford transit aynası camı parçalayarak girdi. arada bikaç santimle kurtardık transitin aynası ile kafamın buluşmasını. sol yandan parçalanarak üzerime dökülü tuzla buz olan cam. nerdeyse donuma kadar cam kırığı içinde gezdim bütün gün, arabanın halini hiç sormayın, transit bariyere kadar kaçmama rağmen yine de ısrarcı oldu. her 2 yanda da sanırım 3-4 parçada ezik ve boya yapılması gerekecek. hayırlısı olsun cana gelmesin diye avunduk.

Allah kazalardan korusun hepimizi.

geçmiş olsun, benim de sol yan camımdan kulağımın dibine kadar ford transit aynası camı parçalayarak girdi. arada bikaç santimle kurtardık transitin aynası ile kafamın buluşmasını. sol yandan parçalanarak üzerime dökülü tuzla buz olan cam. nerdeyse donuma kadar cam kırığı içinde gezdim bütün gün, arabanın halini hiç sormayın, transit bariyere kadar kaçmama rağmen yine de ısrarcı oldu. her 2 yanda da sanırım 3-4 parçada ezik ve boya yapılması gerekecek. hayırlısı olsun cana gelmesin diye avunduk.

Allah kazalardan korusun hepimizi.

abi asıl sana gecmıs olsun. cok uzuldum

---------- Post added at 21:53 ---------- Previous post was at 21:52 ----------

evet led kardeşim tekinin üzerinde 8 led var..

abı o wardı ustunde. sımdı onu soktum baska taktım.

sağolasın koç, olmuştan sonra suçlu aramaya gerek yok. dönüp önce kendi hatamızı bileceğiz. diğerinin hatası kendimizi irdeledikten sonra gelecek. o kadar araba bolluğunda kaçınılmaz sonuçlar bunlar. insan 30la kaza yapar yan camı patlatabilir mi diye düşünme hiç, bak geldi başımıza.

neyse, Allah beterinden korusun diyelim. Sapancaya çizik ve kir içinde gelecem sanırım, bu haliyle zatn fazla binmek istemediğim arabaya artık bakmak bile istemiyorum ama sanırım haksızlık ediyorum. nisan başında güzel bir ilgi gösterip şımartmak lazım biraz. canımız ona emanet nede olsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt