Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sağolasın koç, olmuştan sonra suçlu aramaya gerek yok. dönüp önce kendi hatamızı bileceğiz. diğerinin hatası kendimizi irdeledikten sonra gelecek. o kadar araba bolluğunda kaçınılmaz sonuçlar bunlar. insan 30la kaza yapar yan camı patlatabilir mi diye düşünme hiç, bak geldi başımıza.

neyse, Allah beterinden korusun diyelim. Sapancaya çizik ve kir içinde gelecem sanırım, bu haliyle zatn fazla binmek istemediğim arabaya artık bakmak bile istemiyorum ama sanırım haksızlık ediyorum. nisan başında güzel bir ilgi gösterip şımartmak lazım biraz. canımız ona emanet nede olsa.

Haklısın abi kesinlikle katılıyorum. Canımız başta Allaha sonra Seatlara emanet...

Faruk abim çok geçmiş olsun..Allah korumuş.. :( :(
bişiye ihtiyacın olursa biliyosun abim..

nelere ihtiyacım yokki Yiğit :) sağolasın biliyorum eksik olma. biraz daha bu haliyle gezmem gerekecek, ay başı gibi gerekli işlemlere başlayabiliriz.

şuan yan cam inmiş durumda mı Faruk abim. ??

yok, eksper gelip aracı gördükten sonra takılmış dün Bostancıda. ama içinde hala kenarda köşede cam kırıkları var, içini bi temizletmek gerekecek. Dışına hiç bir şey yaptırtmak istemiyom her şey iyice meydana çıkacak diye. Belki pasta cila ile epeyce bi görüntü düzelecektir ama hiç içimden geldiğini söyleyemem.

geçmiş olsun faruk abi
sanada gecmıs olsun natanael

geçmiş olsun faruk abi
sanada gecmıs olsun natanael

Saolasın kardeşim.

Faruk abi o cam kırıkları malesef uzun bir sure arada sırada ortaya çıkarak can sıkıcı oluyorlar. Sen rahat ol abi biraz boşver üzme kendini.

anladım Faruk abim.. :S

Natan'ım bu arada cam değiştikten sonra özen gösterme daha da kötü oluyo..
camım değişmişti benim geçen sene emniyette önümdeki araba 1'e 1 aynı yere taş attı iz kaldı ama çatlamadı Allah'tan.. :)

üzülmekten geçtik natan, olay basit ama santimlerle ağır bir yaralanma olabilecek kapasiteye sahipti. 2 santim daha gelse muhtemelen bunları yazamayacak durumda olma ihtimalim bir hayli yüksekti.

Özgürcüm sağolasın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt