Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok tatlı bir kar yağışı altında biraz nefesini açtık.

aldığımdan bu yana sadece benzin doldurdum 4 kez kampanyalık. Bu hafta bi yıkamacıya girmeli, içi leş gibi oldu. Sapancaya gitmeye yakın yıkatalım da bari rezil olmasın cillop gibi dütdütlerin içinde.

3bucuk saat boyunca yikadim ve temizledim. sonra bir guzel uzerini kapattim :) artik 1 hafta ellemem.

arabamda yer var kardeşim sorun buysa haberin olsun..

saol yigit tesekkurler :) sorun o olsa mutlaka cozulurde, cicisinin cicisinin dogumgunu varda :( aradaki insanlar yuzunden bende ne yapacagimi bilmiyorum. gitmeyecek olursam gelecegim sizinle.

saol yigit tesekkurler :) sorun o olsa mutlaka cozulurde, cicisinin cicisinin dogumgunu varda :( aradaki insanlar yuzunden bende ne yapacagimi bilmiyorum. gitmeyecek olursam gelecegim sizinle.

anladım kardeşim..
velakin Sapanca'ya gelmezsen sanki daha çok şey kaçırcakmışsın gibi duruyo burdan.. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt