Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mequiars da iç dış yıkandı..Ön konsola güneşten koruyucu ve parlatıcı sürüldü mis gibi kokuyor..:)Yıkattım ama yağmur yağacak gibi duruyor..:(

yağmur yağacağını bildiğim için yıkatmadım.. :D :D

velakin leş gibi ama araba çok kirliyken nedense hoşuma bile gidiyo..
ya tertemiz ya da çok kirli olmalı..

yağmur yağacağını bildiğim için yıkatmadım.. :D :D

velakin leş gibi ama araba çok kirliyken nedense hoşuma bile gidiyo..
ya tertemiz ya da çok kirli olmalı..

Benimde arabam çok çamurluydu,böyle benimde çok hoşuma gidiyor Yiğit..Velakin hatundan leş gibi diye defalarca fırçayı yiyince yıkatmak zorunda kaldık işte mecburen..:D :D

Benimde arabam çok çamurluydu,böyle benimde çok hoşuma gidiyor Yiğit..Velakin hatundan leş gibi diye defalarca fırçayı yiyince yıkatmak zorunda kaldık işte mecburen..:D :D

valla şuan hakkaten leş gibi niyetlendim sonra caydım havaya baktıktan sonra az önce inerken bi baktım iyki yıkatmamışım dedim..zaten bi çok fotoda kirli öyle daha güzel bence Sezgin abi.. :D :D

ben yıkattım yağmur atıştırmaya başladı:(

bardaklıkların içine toz birikmiş onlara üfledim :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt