Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
üzülmekten geçtik natan, olay basit ama santimlerle ağır bir yaralanma olabilecek kapasiteye sahipti. 2 santim daha gelse muhtemelen bunları yazamayacak durumda olma ihtimalim bir hayli yüksekti.

Özgürcüm sağolasın.

Verilmiş sadakan varmış abim..

---------- Post added at 22:30 ---------- Previous post was at 22:28 ----------

anladım Faruk abim.. :S

Natan'ım bu arada cam değiştikten sonra özen gösterme daha da kötü oluyo..
camım değişmişti benim geçen sene emniyette önümdeki araba 1'e 1 aynı yere taş attı iz kaldı ama çatlamadı Allah'tan.. :)

VAlla Yiğit bugune kadar ne taşlar gelmişti. Her seferinde de diyodum ki heh şimdi gitti cam ve baktığımda izi bile olmuyordu. Ama bu sefer gözümle gördüm koca çakıl taşını ya. Ama uzak bir takip mesafem vardı ve araba vardı önumde nasıl oldu da o taş yerden kalkabildi o kadar anlayamadım. Bu arada özen konusunda haklısın valla. Özen gösterdikçe bişeyler çıkıyor.

faruk geçmiş olsun büyük bir kaza yı ucuz atlatmışsın...
natan sanada geçmiş olsun kardeşim ne kadar dikkat etsek elimizde olmayan kazalar hep peşimizde Allah hepimizi korusun

kardeşim benim cam çatladığında şeridimdeki araba 200m, sağ şeritte de en az 100m uzaktaydı.. :D :D

velakin taş fırladı cama çarptı o sırada yağmur yağıyodu, milyonda bir şansla silecekle cam arasına sıkıştı silecek hareket ederken elmasla kesilmiş gibi çizmişti.. :D :D

kardeşim benim cam çatladığında şeridimdeki araba 200m, sağ şeritte de en az 100m uzaktaydı.. :D :D

velakin taş fırladı cama çarptı o sırada yağmur yağıyodu, milyonda bir şansla silecekle cam arasına sıkıştı silecek hareket ederken elmasla kesilmiş gibi çizmişti.. :D :D

taşı koyup çizmek istesen çizemessin ya.

faruk geçmiş olsun büyük bir kaza yı ucuz atlatmışsın...
natan sanada geçmiş olsun kardeşim ne kadar dikkat etsek elimizde olmayan kazalar hep peşimizde Allah hepimizi korusun

sağolasın Cezmi abi, bide usta sürücü olduğumuzu sanırdık 30la duman ettik arabayı :) kendine güvensen bile başkasına güvenmeyeceksin, bu tam bana uygun oldu şimdi. yani hiç bir şeye güvenmeyeceksin. çok söylerdim ama kendim yapmadım, emin olmadığın hiç bir şeye bulaşma, eminsen köküne kadar diyordum ama manzara ortada işte.

geçmiş olsun, benim de sol yan camımdan kulağımın dibine kadar ford transit aynası camı parçalayarak girdi. arada bikaç santimle kurtardık transitin aynası ile kafamın buluşmasını. sol yandan parçalanarak üzerime dökülü tuzla buz olan cam. nerdeyse donuma kadar cam kırığı içinde gezdim bütün gün, arabanın halini hiç sormayın, transit bariyere kadar kaçmama rağmen yine de ısrarcı oldu. her 2 yanda da sanırım 3-4 parçada ezik ve boya yapılması gerekecek. hayırlısı olsun cana gelmesin diye avunduk.

Allah kazalardan korusun hepimizi.

abicim büyük geçmiş olsun,sende birşey olmamasına çok sevindim, gelen mala gelsin abi

sağolasın Cezmi abi, bide usta sürücü olduğumuzu sanırdık 30la duman ettik arabayı :) kendine güvensen bile başkasına güvenmeyeceksin, bu tam bana uygun oldu şimdi. yani hiç bir şeye güvenmeyeceksin. çok söylerdim ama kendim yapmadım, emin olmadığın hiç bir şeye bulaşma, eminsen köküne kadar diyordum ama manzara ortada işte.

Faruk abi büyük geçmiş olsun Allah beterınden saklasın

geçmiş olsun Faruk abi, Allah korumuş.bende bunun gibi çok büyük bir kaza geçirdim, benim aracım pert olmuştu.cam kırılması da çok kötü gerçekten

Aybars şimdi dışarı çıkıyorum anlıyosun operasyon...şip şak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt