aux
Kayıtlı Üye
abı onlara mercekten zıyade kapalı tutsun dıe herkes ısyanda
+1
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
abı onlara mercekten zıyade kapalı tutsun dıe herkes ısyanda
abı onlara mercekten zıyade kapalı tutsun dıe herkes ısyanda[/QUOTE
Biliyorum kardeşim ama yiğit kapatmaz gibi geliyo bana
bu sabah lastik hava basınçlarını kontrol ettim, yazın sürekli artan basıncı normale getirmek için yaptığım hareketi bu sefer tersinden yapmak durumunda kaldım basınç 25lere inmiş. bende bu meret niye fazla yakmaya başladı diyordum, sıcaklık farkının olduğu zamanlarda daha dikkat etmekte fayda var.
bu sabah lastik hava basınçlarını kontrol ettim, yazın sürekli artan basıncı normale getirmek için yaptığım hareketi bu sefer tersinden yapmak durumunda kaldım basınç 25lere inmiş. bende bu meret niye fazla yakmaya başladı diyordum, sıcaklık farkının olduğu zamanlarda daha dikkat etmekte fayda var.
yiğidim cupralardaki parlak kafa var değil mi üzerinde. yanıyor olduğundan anlayamadım.
nitrojen bas..farkı göreceksin..inmiyor..ve az yaktırıyor..lastik ömrü de artıyor