Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün hiç bir şey yapmadım hatta binmedim bile 10 gündür sadece 1 kere bindim..kapalı otaparkta duruyor..dur dur aslında yapmışım onu kapalı otoparka emanet etmişim..güvercinlerin pislemesinden veletlerin çizmesinden koruyormuşum..o zaman ben onu bu gün korumuşum:)

arabamı teslim aldım ses tam istediğim gibi yaygın bass sesleri tizlerin boğan bi bass yok gerçekten güzel oldu ama yıkkanmaya vakit olmamış sadece iç temizliği tmm havalara da güven yok artık yağarmı acaba dışını yıkatmaya çekiniyorum:confused:

Hala kirli duruyor, filtreyi sabun köpük fırça ile pırıl yaptım kuruladım. Motor yarın iyi nefes alır sıra çamurunu atmaya gelir.

BMC kutu içi Serhatım, kapak açık olunca daha çabuk kirleniyor. Motorun çevresinde dolaşan hava akımı eminim evlere şenlik moddadır :)

Cumartesi ilk yıkamasını yaptırdım iç dış şöyle inceden inceden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt