Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasıl yani yükseklik ayarı iptal mi bu farda şimdi?

farın ayarını içerden değil farın üstünden yapıyosun Ozan..

bencede bi yanlışlık var farın üstündeki motorun çıkarılıp mercekli fara takılabilmesi lazım yiğit ben öle biliyorum o motoru çıkarıp takmak çok basit merceklininde üstüne uyabilmesi lazımm:eek:key:

bence de yiğido yanlışın var, aracın içindeki far yükseklik ayarının çalışıyor olması lazım
tamam dışarıdan da yapılıyor ama içeriden de o fonksiyonun iptal olmaması lazım, benim farda çalışıyor içeride yükseklik ayarı

belki serviste ayar motorunu çıkarıp onun üstüne takmamışlardır takması çok basit o motoru ama:confused:

yiğit'in yanlışı yok..
o farda yükseklik motoru orjinal fardakine göre biraz daha farklı..ama uygulanabilir..
şöyle ki;
bu mercekli farın arka çıkabilen kapağı ısı tabancasıyla hafif ısıtılıp geriye doğru biraz daha alan yaratılırsa orjinal fardan sökülen far motoru bu far cuk oturuyor ve sorunsuz çalışıyor...yiğit bunu ahmet abiye bir sor ama olmaz öle şey vs. diyecek büyük ihtimalle uğraşmamak için..ama oluyor..bizzat ilkerin evinde denedik...bu şekilde içerden de yükseklik ayarını yaparsın farın.

ozan sendeki olay farklı sende zaten orjinal farın üstüne mercek montaji yapildiği için senin orjinal yükseklik motoruna dokunulmadı..o yüzden bunla kiyaslama hiç =)

yiğit eski farlarını bana versene mercek takayım onlara yapabilirsem ben benimkileri sana veririm :D

Yiğit farlardan çok sislerinle meşhur oldun kardeşim onlara da mercek takıcan mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt