Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bursa'yı sel götürüyor çıkarmıyorum bi kaç gündür garajından..Nolur nolmaz,sakata gelmiyelim :)

silecek lastiklerini değiştirdim, 3lt antifrizli cam suyu aldım, 4 tane michelin energy saver takdırdım, (eski dunloplar çöpte) rot ve balans ayarlarını yaptırdım, paspas takımı aldım, ,iç-dış detaylı temizlik yaptım.. ama hala arka tampon çeki demiri kapağı bulamadım ve ön yolcu kapı altı şerit ezikliğini giderecek bir yol da bulamadım :(

geçen haftadan beri yerinden kımıldamadı valla ıslanıyor yağmurda ohh leş gibi oldu yağmurda yağsa yarın yıkatıcam

yiğit farların hayırlı olsun yükseklik alçaklık ayarı çalışıyormu birde farların kapalı iken sellektör yaptığında hem kısalar hemde uzunların yanıyormu bi-xenon misali

teşekkür ederim.. :)

geçen haftadan beri yerinden kımıldamadı valla ıslanıyor yağmurda ohh leş gibi oldu yağmurda yağsa yarın yıkatıcam

yiğit farların hayırlı olsun yükseklik alçaklık ayarı çalışıyormu birde farların kapalı iken sellektör yaptığında hem kısalar hemde uzunların yanıyormu bi-xenon misali

Yılmaz abim..kapalıyken nooluyo diye denemedim ama..mantıken farlar kapalıyken sadece uzunlarla selektör atması lazım..xenon kapalı olduğu için açıyo da olabilir elbet..denerim bugün..farlar açıkken perde + uzun farlar yanıyo selektör atınca doğal olarak.. :)
yükseklik ayarıyla normalde de zaten uğraşmadığım için sürekli denemedim onu da ama söylendiği gibi iptal olmuştur zaten..
velakin takılması biraz custom bi iş..biraz zaman alıyo..tampon iniyo zaten doğal olarak..

edit:

yco0288.jpg

yco0289.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt