Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

Bugün Seatına Ne Yaptın ? (2010)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iki gundur arabam babamda, hic bir sey yapamadim o yuzden. yarin almaya gidecegim. alir almaz hemen pasta cila :D

arabanın nefes alışını kolaylaştırdım....açlık hava filtresi taktım..müthiş bir sesi var şu anda...bu ses beni iflas ettirecek anlaşılan

dün sabah 7.40dan gece 23.00a kadar motoru hiç soğutmadık nerdeyse. otobandan da gittik stablize yollardan da. hiç görmediğim yerleri gördüm, yollar bozuk olsa da çok keyif aldım. o kadar bozuk yollara rağmen altını hiç vurmadım. yay taktırmış olsaydım eminim güzergahı değiştirmem gerekecekti.

sabah 4 te yola cıktım adapazarı pamukova uzerınden ıznık e ordan bırısını aldım corum a gectım (sagolsun bır tanıdık karabuk osmanelı den gıtmemı tavsıye etmıstı kulakları cınlasın) dag tas tırmandım 2 saat sonra tekrar donus yolu ve cankırı dan ankaraya gırıs te bol bol radar a gırdım gecenın 3 gıbı ıznık ten gecerken bır kopegı ezdım:(:( sabah baktım cekı demırı nın plastık kapagı dusmus servısten fıyat ogrendım 18 euro ohhh cektım :)

Merhaba;
Fren ayarı yaptırdım ve hava filtresini değiştirdim birde karnını doyurdum:)

xx

3 gündür forda biniyodum bugün çalıştırdım yayları ve egzozu orjinaliyle değiştirmeye götürürken yağ ışığı yaktı yine kendimi shell'de buldum

şöyle bi baktım, dedim ne güzel arabam var çok şukur:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt